Strijd om zoveel mogelijk gewipte tegels

Inwoners van Harderwijk en Hattem opgelet! Aankomende zaterdag (23 april 2022) kun je jouw gemeente helpen om zoveel mogelijk tegels te wippen voor het NK Tegelwippen. Tijdens deze competitie strijden de Noord-Veluwse gemeenten tegen elkaar om zoveel mogelijk stenen te vervangen door groen.

Meer groen in voor- en achtertuinen; dat is het doel van de ludieke, landelijke campagne ‘NK Tegelwippen’. De gemeente met de meest gewipte tegels wordt de winnaar van de Noord-Veluwe-poule. Tot en met 31 oktober kunnen inwoners doorgeven hoeveel tegels zij gewipt hebben om hun tuin groener te maken en zo hun gemeente te helpen naar de overwinning.

Tegeltaxi in Harderwijk
De gemeente Harderwijk heeft de tegeltaxi in het leven geroepen om gewipte tegels gratis op te halen. Zaterdag 23 april staat er een team op de Grote Markt tussen 11:00 en 14:00 uur om meer te vertellen over deze tegeltaxi. Ook informeren zij je graag over de subsidie die er is voor de tuin. Lukt het je niet om zaterdag langs te komen? Dan kun je tussen 13:00 en 17:00 uur van dinsdag tot en met zaterdag terecht bij het Duurzaam Infopunt aan de Donkerstraat 44 voor meer informatie.

Vlinderstruik voor een tegel in Hattem
Ook de gemeente Hattem komt zaterdag 23 april in actie om inwoners te enthousiasmeren om tegels uit hun tuin te wippen. Tussen 14:00 en 16:00 uur kunnen Hattemers een tuintegel inleveren bij de gemeentewerf in ruil voor een vlinderstruik. Daarnaast heeft ook de gemeente Hattem een tegeltaxi voor inwoners om gewipte tegels gratis op te laten halen.

Wip ook mee en maak van jouw tuin een groene, fleurige omgeving! En wie weet, wint jouw gemeente dit jaar het NK Tegelwippen.

5 gedachten over “<strong>Strijd om zoveel mogelijk gewipte tegels</strong>”

  1. Pingback: piano jazz

  2. Pingback: training music

  3. Pingback: japanese type beat 2023

  4. Pingback: healing music

  5. Pingback: jazz music

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud