Heb je een schuur, garage of ander dak waar je graag groen op wilt? Een tuincoach denkt graag met je mee! Tuincoaches van Veluwe Duurzaam zijn opgeleid om mee te denken over de mogelijkheden om regenwater op te vangen en meer groen in je tuin aan te leggen. Je kunt gratis een gesprek aanvragen.

Voordelen groendak
Misschien ben je het grijze dak zat, heb je geen zin om in een extra warme schuur aankomende zomer of vind je het belangrijk om  bijen en andere insecten meer plek te bieden in je tuin. Dit zijn allemaal redeneren om voor een groendak te kiezen. Daarnaast biedt het groendak nog meer voordelen. Zo wordt regenwater opgevangen in het groene dak en zorgt de verdamping van het water voor verkoeling in de zomer. Een andere leuke bijkomstigheid: het kan je woning in waarde vermeerderen.

Tuincoachgesprek aanvragen
Inwoners van Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen gratis een tuincoachgesprek aanvragen. Deze tuincoaches denken graag mee als je bijvoorbeeld een groendak wilt, maar nog niet weet hoe je dit het beste aan kunt pakken. Ook andere vragen rondom je tuin kun je stellen aan deze tuincoach. Zij helpen je graag op weg om jouw tuin groener en duurzamer in te richten.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen