Blijft het water na een regenbui staan in jouw tuin? Zou je meer verkoeling willen tijdens de warme zomerdagen? Of ben je benieuwd hoe je het regenwater in eigen tuin kan opvangen? De tuincoach komt graag bij je langs om praktische tips en informatie te geven! Zo weet jij wat je kunt doen om van jouw tuin een fijne, groene plek te maken.

Wanneer kun je een tuincoach aanvragen?

  • Je bent inwoner van de gemeente Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Oldebroek, Nunspeet of Putten.
  • Je zit met een vraag over je tuin waar je niet uitkomt. Misschien wil je regenwater opvangen in je tuin, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt doen. Of wil je meer groen in je tuin, maar heb je geen idee waar je het beste kunt beginnen. De tuincoach kijkt graag met je mee en geeft praktische tips zodat je aan de slag kunt.
  • Je bent benieuwd of er subsidie is voor de werkzaamheden die je gaat (laten) uitvoeren in je tuin en/of je komt er zelf niet uit om een subsidie aan te vragen.

Hoe werkt het?

  1. Vraag gratis een gesprek aan met een tuincoach via de groene knop op deze pagina.
  2. Vul het formulier in, zodat jouw aanvraag verwerkt kan worden.
  3. Binnen 5 werkdagen neemt de tuincoach contact met je op om een gesprek in te plannen.
  4. De tuincoach komt langs.
  5. Achteraf ontvang je een checklist met een samenvatting van het gesprek.

Ontmoet de tuincoaches in jouw gemeente
De tuincoaches zijn vrijwilligers met een hart voor tuinieren en duurzaamheid, die als ‘groene/blauwe buur’ met kennis met je mee denkt.Doordat zij uit eigen interesse al veel bezig zijn met hun tuin en vanuit Veluwe Duurzaam een training hebben gevolgd, kunnen zij andere inwoners verder helpen met hun tuinvragen.

Gemeente Elburg
Gemeente Ermelo
Gemeente Harderwijk
Gemeente Hattem
Gemeente Nunspeet
Gemeente Oldebroek
Gemeente Putten

De tuincoach wordt mede mogelijk gemaakt door de zeven regiogemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen