Over het team van Veluwe Duurzaam

Het verduurzamen van je huis, (bedrijfs)pand of tuin levert vaak een mooie ontdekkingstocht op. Wij van Veluwe Duurzaam helpen je hier graag bij. Of je nou begint, halverwege bent of al veel hebt gedaan en anderen wilt inspireren. Neem je contact op met Veluwe Duurzaam, dan helpen we je graag verder. Op deze pagina vind je de gezichten achter Veluwe Duurzaam.

Joseba

“Het ene moment denk ik na over de promotie van een nieuw project en het andere moment organiseer ik een cursus(avond). Deze afwisseling maakt het werk erg leuk.”


Communicatiemedewerker

Corrie

Ik vind het een mooie uitdaging om mensen wegwijs te maken in de wereld van subsidies en adviesmogelijkheden.

Helpdesk

Iris

Door middel van leuke acties hoop ik inwoners te enthousiasmeren aan de slag te gaan met het ‘klimaatbestendig’ maken van hun tuin. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag in de tuin. Ik vind het prachtig om daar nieuwe insecten en planten te ontdekken.”


Projectmanager klimaatadaptatie en stimuleringsregeling

Lisa

“Ik houd ervan om anderen te inspireren en informeren met verhalen & beelden. Bij Veluwe Duurzaam merk je echt dat je mensen in beweging kunt brengen met de juiste communicatie(middelen).”Communicatiemedewerker/Kerk&Duurzaamheid/Klimaat&Water

Yvonne

Samen met buurtbewoners van onderop de wijk verduurzamen – daar krijg ik energie van. Learning-by-doing en met een stukje ervaring, inlevingsvermogen en humor probeer ik zo’n ingrijpende transitie klein, begrijpelijk en leuk te maken voor iedereen.


Procesbegeleider/energieadvies/aardgasvrije wijken/samen isoleren/stappenplan workshop/energiecoaches

Shiphrah

Ik vind het leuk om samen met collega’s, inwoners en bedrijven/organisaties te werken aan hetzelfde doel: een duurzamere Noord-Veluwe. De één doet het voor de generatie na ons, de ander voor een gezonde leefstijl. Duurzaamheid verbindt en die verbindingen leggen is mijn persoonlijke passie.

Directie/financiën/relatiebeheer/nieuwe concepten

Eva Petra

“Ik vind het leuk om ideeën te bedenken hoe we mensen enthousiast kunnen maken om duurzame keuzes te maken. Ook thuis vind ik het leuk om daarmee bezig te zijn. Hoe kan het anders, simpeler en vooral duurzaam?”


Directie/conceptontwikkeling/strategie/verbinder

GerardScroll naar boven
Ga naar de inhoud