Het verduurzamen van je huis, (bedrijfs)pand of tuin levert vaak een mooie ontdekkingstocht op. Wij van Veluwe Duurzaam helpen je hier graag bij. Of je nou begint, halverwege bent of al veel hebt gedaan en anderen wilt inspireren. Neem je contact op met Veluwe Duurzaam, dan helpen we je graag verder. Op deze pagina vind je de gezichten achter Veluwe Duurzaam.

Joseba

“Het ene moment denk ik na over de promotie van een nieuw project en het andere moment organiseer ik een cursus(avond). Deze afwisseling maakt het werk erg leuk.”


Projectmedewerker/communicatie/energie

Sigrid

“Ik werk projecten uit van idee tot evaluatie. Daarbij heb ik veel contact met leuke mensen. Ik maak graag anderen bewust van duurzame maatregelen, zodat iedereen zijn steentje kan bijdragen.”

Projectcoördinator/energiemaatje/
Energiebieb/jongerenprojecten/
energiebespaartas

CorrieHelpdesk

Maaike

Maaike: “Ik ondersteun bij verschillende projecten. Iedere dag is daardoor ook anders. Hier haal ik veel energie uit!”

Projectassistent/Energiebieb/energiecoaches/energieadvies

Iris

Door middel van leuke acties hoop ik inwoners te enthousiasmeren aan de slag te gaan met het ‘klimaatbestendig’ maken van hun tuin. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag in de tuin. Ik vind het prachtig om daar nieuwe insecten en planten te ontdekken.”


Projectmanager klimaatadaptatie en stimuleringsregeling

Lisa

“Ik houd ervan om anderen te inspireren en informeren met verhalen & beelden. Bij Veluwe Duurzaam merk je echt dat je mensen in beweging kunt brengen met de juiste communicatie(middelen).”Communicatiemedewerker/Kerk&Duurzaamheid/Klimaat&Water

Hans

“Ik vind het gaaf wanneer ik door middel van een project of gesprek iets kan bijdragen aan de duurzame mindset van mensen. Daarnaast blijf ik bij Veluwe Duurzaam inspiratie opdoen. Dat maakt het werk ook zo fascinerend.”


Projectcoördinator/ventilatieactie/Energiebespaaractie/bedrijven/mobiel wijkloket

Mirrinte

“Ik werk graag creatieve concepten uit, waardoor mensen écht aan de slag gaan. Ik hoop door de verschillende acties/activiteiten een duurzaam zaadje te planten bij inwoners. Ik vind het belangrijk om mee te werken aan een groter doel.”


Projectcoördinator klimaat & water/stimuleringsregeling/tuincoaches/

Yvonne

“Het begeleiden van buurtbewoners die van onderop de wijk willen verduurzamen vind ik supermooi en interessant. Hoe maak je zo’n langdurige en ingrijpende transitie klein, begrijpelijk en leuk voor iedereen?”


Procesbegeleider/energieadvies/aardgasvrije wijken/samen isoleren/stappenplan workshop/energiecoaches

ShiphrahEva Petra

“Ik vind het leuk om ideeën te bedenken hoe we mensen enthousiast kunnen maken om duurzame keuzes te maken. Ook thuis vind ik het leuk om daarmee bezig te zijn. Hoe kan het anders, simpeler en vooral duurzaam?”


Directie/conceptontwikkeling/strategie/verbinder

GerardScroll naar top
Skip to content