Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket op de Noord Veluwe van de gemeenten

Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Bij het duurzaamheidsloket kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van uw woning, tuin en omgeving.
Daarnaast biedt de website een plek aan allerlei initiatieven met aandacht voor natuur en milieu. Voorbeelden zijn repaircafé’s, energiecoöperaties en natuurverenigingen.

Voor duurzaam nieuws uit de buurt en informatie over subsidies en duurzaamheidsleningen kunnen inwoners ook terecht op de website.

Samenwerking
Op de website en via nieuwsberichten en sociale media wordt er bericht over activiteiten die bijdragen aan een klimaatneutrale regio. Veluwe Duurzaam is onderdeel van Platform Duurzaam Nederland en wordt ondersteund door de zeven regiogemeenten.

Veluwe Duurzaam organiseert regelmatig activiteiten voor inwoners, organisaties en bedrijven rond het thema duurzaamheid. Blijf op de hoogte van activiteiten en duurzaam nieuws en ontvang de nieuwsbrief, deze verschijnt ca. zes keer per jaar.

Heb je vragen of ben je betrokken bij een duurzaam initiatief dat nog niet vermeld staat op onze website, neem dan contact met ons op.

De website valt onder de verantwoordelijk van Platform Duurzaam Nederland B.V. (zie disclaimer).

Scroll naar top
Skip to content