Woning uit ’t Harde genomineerd voor Duurzaamste Huis van Nederland

Bijna 100 woningen deden mee aan de verkiezing het Duurzaamste Huis van Nederland van de Duurzame Huizen Route. Uit al deze woningen heeft een deskundige jury per categorie zeven huizen genomineerd. De woning van Hendrik Gommer en Elsa Visser uit ’t Harde is hierbij niet onopgemerkt gebleven. Zij maken niet alleen kans op een juryprijs, maar ook op de publieksprijs.

De jury gaat de komende tijd de genomineerde woningen beoordelen op onder andere gebruik van materialen, energieverbruik, creativiteit en comfort. Op 20 november zal zij per categorie één winnaar kiezen. Benieuwd naar de genomineerden? Hier vind je ze terug.

Publieksprijs
Naast de juryprijzen, is er ook een publieksprijs. Vorige week is in de provincies Drenthe, Fryslân, Gelderland en Zeeland een publieksfavoriet verkozen. Een van deze publieksfavorieten was de woning van Hendrik Gommer en Elsa Visser uit ’t Harde. Van 1 tot 10 november nemen de winnende woningen het tegen elkaar op voor de landelijke publiekstitel.

Online op bezoek bij een duurzaam huis
Wil je zelf ook aan de slag met jouw woning en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Er staan 1.600 verhalen op de website van de Duurzame Huizen Route. Vanaf november is het mogelijk om via videoverbinding in contact te komen met huiseigenaren die al stappen hebben gezet en anderen daar graag bij helpen.

2 gedachten over “Woning uit ’t Harde genomineerd voor Duurzaamste Huis van Nederland”

  1. Pingback: healing music

  2. Pingback: relaxing jazz

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud