Online talkshow gemeente Hattem over warmtevisie Hattem – 29 oktober

Jouw huis verwarmen met restwarmte van de waterzuivering of warmte uit de Waa? Dat kan misschien wel in de toekomst! Tijdens de online talkshow van de gemeente Hattem op 29 oktober om 19.00 uur hoor je wat de warmtevisie voor jou als Hattemer kan betekenen. Je krijgt uitleg over de warmtevisie, hoort waarom je duurzaam zou moeten gaan verwarmen (is het rendabel?) en wat de voor- en nadelen van een warmtepomp zijn.

Er staat Hattem een flinke uitdaging te wachten. Een nieuwe manier van verwarmen gaat niet van vandaag op morgen. Daarom is het belangrijk om samen te werken met inwoners, vastgoedeigenaren en overheid. Gemeente Hattem neemt de tijd om een goed plan te maken en wil graag van jou horen wat jouw vragen, ideeën of opmerkingen zijn.  

Programma
Na een aantal korte presentaties volgt er een interessante vragenronde/panel met verschillende deelnemers. Aan tafel zitten:

-Auke Schipper (wethouder duurzaamheid)
-Dick Stoppelenburg (PoweredbyHattem)
-Eva Petra Simon (Veluwe Duurzaam)
-Inwoner(s) met een warmtepomp
-Ingrid Giebels (Over Morgen)

De avond wordt geleid door gespreksleider Erik Haverkort (programmamanager duurzaamheid). Tijdens deze vragenronde kun jij je vragen stellen via de social media-kanalen van de gemeente Hattem.

Meekijken en meepraten
Je kunt de bijeenkomst live volgen via het Youtubekanaal van de gemeente Hattem of via RTV Hattem. De talkshow start om 19.00 uur. Wil je een vraag stellen over de warmtevisie, aardgasvrij wonen en/of de plannen voor Hattem? Dat kan via @gem_Hattem of via Facebookpagina van de gemeente Hattem.

1 gedachte over “Online talkshow gemeente Hattem over warmtevisie Hattem – 29 oktober”

  1. Pingback: november jazz

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud