Veluwe Duurzaam zoekt extra energiecoaches

Heb jij een passie voor duurzaamheid en energiebesparing? Geef je dan voor 19 september op als energiecoach! Veluwe Duurzaam zoekt namelijk inwoners uit de regio Noord-Veluwe die hun buurtgenoten willen helpen met energie besparen en aan de slag willen als vrijwillige energiecoach.

Als energiecoach geef je nét even dat steuntje in de rug om verder te komen. Je helpt bijvoorbeeld bij het aanvragen van subsidie, legt uit wat er in die moeilijk opgestelde offerte staat of geeft praktische tips om energie te besparen.

Al 30 energiecoaches actief
Er zijn al meer dan 30 energiecoaches in de regio Noord-Veluwe actief. Vanwege de grote aanvraag van coachgesprekken is er behoefte om de poule uit te breiden. Met name binnen de gemeenten Putten, Harderwijk, Oldebroek en Nunspeet worden extra coaches gevraagd.

Informatieavond 27 september
Op dinsdag 27 september is er een informatieavond voor (aanstaande) energiecoaches. Tijdens de informatieavond is er gelegenheid om kennis te maken en geeft Veluwe Duurzaam informatie over wat een coach doet. Na de bijeenkomst kunnen de (aanstaande) energiecoaches zich aanmelden voor de training. Deze training bestaat uit 5 trainingsavonden in oktober en november.

Aanmelden
Interesse? Ga dan snel naar deze pagina (of klik op onderstaande button) en meld je aan.

9 gedachten over “Veluwe Duurzaam zoekt extra energiecoaches”

  1. Pingback: relaxing music sleep

  2. Pingback: piano music

  3. Pingback: cozy jazz music

  4. Pingback: link

  5. Pingback: blote tieten

  6. Pingback: compound bow

  7. Pingback: jarisakti

  8. Pingback: วิธีดู ราคาบอล

  9. Pingback: play b52club

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud