Pluk een groen idee tijdens de Tuin & Klimaatroute

Op zaterdag 3 & 10 september stellen tuineigenaren in heel Nederland hun groene tuin of balkon open voor bezoekers. Tijdens de eerste Nationale Tuin & Klimaat Route laten buurtbewoners zien hoe zij aan de slag gingen met wateropvang, koelte in de tuin en insectvriendelijke planten. Benieuwd welke buren hun tuin openstellen? Kijk op www.tuinenklimaatroute.nl en schrijf je in voor een bezoek.

“We vinden het proces van het verduurzamen in de tuin heel leuk!”, vertellen Joost en Ingrid Stegink, deelnemers van de Tuin & Klimaat Route. “Door tegels weg te halen en op te vullen met planten voelt de tuin knusser. Ook zien we nu steeds meer dieren in onze tuin, zoals bijen, vogels en vlinders.”

De start van een groene tuin

Tijdens de Nationale Tuin & Klimaat Route zijn bezoekers welkom om rustig rond te kijken bij diverse tuinen. Ook in de provincie Gelderland zijn meerdere tuinen opengesteld. Praat met tuineigenaren en doe ideeën op voor een klimaatvriendelijke tuin vol groen en biodiversiteit. Alle bezoekers maken ook automatisch kans op een plantadvies voor hun tuin! Inschrijven voor een bezoek op zaterdag 3 of 10 september kan via www.tuinenklimaatroute.nl.

De Tuin & Klimaatroute

De Tuin & Klimaat Route is een platform vol groene tips, blogs en verhalen. Tijdens de Tuin & Klimaat Route delen tuineigenaren hun ervaringen en laten je eenvoudig zien hoe je zelf aan de slag kunt gaan met het verduurzamen van de tuin, het balkon of bij een buurtproject. Kijk online of kom langs op 3 en 10 september.

4 gedachten over “Pluk een groen idee tijdens de Tuin & Klimaatroute”

  1. Pingback: relaxing harp

  2. Pingback: peaceful music

  3. Pingback: relaxing music

  4. Pingback: coffee shop ambience

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud