Regenwatertanks in trek: vraag nu subsidie aan

Een groene tuin, ook in tijden van droogte? Geld besparen op je waterverbruik? Dat kan door regenwater op te vangen in een regenwatertank. Met het opgevangen water kun je bijvoorbeeld de tuin besproeien, het toilet doorspoelen en de was doen. Zo verbruik je minder drinkwater.

Regenwatertanks zijn populair, dat meldt Omroep Gelderland. Steeds meer mensen willen regenwater opvangen en het nuttig gebruiken. Dat is niet alleen fijn voor je eigen portemonnee maar ook nog eens heel duurzaam. Door regenwater op te vangen en te gebruiken, gebruik je minder schoon drinkwater. Daarnaast heeft het opgevangen regenwater minder zuivering nodig. En het bevat ook nog eens geen kalk, dus je wasmachine gaat ook langer mee.

Ontvang subsidie
Ook jij kunt een regenwatertank laten installeren. In veel gevallen kun je daar zelfs subsidie voor krijgen. Inwoners van  de Noord-Veluwse gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen de subsidie bij Veluwe Duurzaam aanvragen. Per gemeente gelden verschillende extra voorwaarden. Lees meer over deze subsidie en andere subsidies voor je tuin.

3 gedachten over “Regenwatertanks in trek: vraag nu subsidie aan”

  1. Pingback: Healing

  2. Pingback: peaceful music

  3. Pingback: ออกแบบเว็บไซต์

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud