Toekomstbestendig Wonen Lening voor inwoners Nunspeet

Voor Nunspeters met een koopwoning is er nu de Toekomstbestendig Wonen Lening. Deze regeling wordt vervangen door de Duurzaamheidslening.

De provincie Gelderland en de gemeente Nunspeet vinden het belangrijk om zoveel mogelijk woningen energiezuiniger en toekomstbestendiger te maken. Daarom wordt er nu de mogelijkheid aangeboden om een aantrekkelijke lening af te sluiten voor het verbeteren van woningen: de Toekomstbestendig Wonen Lening.

Voor alle leningen één regeling
Alle leningen voor het verbeteren van de woning worden hiermee in één regeling aangeboden. Dit scheelt je als inwoner van Nunspeet uitzoekwerk en meerdere aanvragen. De maatregelen die voor deze regeling in aanmerking komen zijn: energie (isoleren en produceren), levensloopbestendigheid en asbestsanering. Vertrekpunt voor de regeling is duurzaamheid. Daarom moet de investering altijd gecombineerd worden met minimaal één energiebesparende of -opwekkende maatregel.

Huurders
Huur je een woning in de gemeente Nunspeet? Dan is de Duurzaamheidslening ook voor jou van toepassing. Met die lening kun je investeren in een inductiekookplaat of bijvoorbeeld meedoen aan een lokaal energieproject.

Meer weten? Bekijk het hele overzicht van leningen en subsidies van de gemeente Nunspeet.

3 gedachten over “Toekomstbestendig Wonen Lening voor inwoners Nunspeet”

  1. Pingback: Bossa Nova Jazz

  2. Pingback: relaxing jazz

  3. Pingback: bet9ja on Devs.ng

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud