Succesvolle uitdeeldag voor Oldebroek in het Groen

Vrijdag 7 februari was de uitdeeldag voor planten en bomen in Oosterwolde. Inwoners die zich hadden aangemeld voor het project Oldebroek in het Groen konden die dag hun beplanting ophalen.

Oldebroek in het Groen is een samenwerking tussen milieu- en natuurvereniging ‘t Groentje, Stichting Landschapsbeheer Gelderland en gemeente Oldebroek en wordt mede gefinancierd vanuit de provincie Gelderland.

De uitdeeldag voor Oldebroek in het Groen is een vervolg op de grote uitdeeldag van vorig jaar waarvan ’t Groentje initiatiefnemer is. Met het project krijgen Oldebroekers de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief inheemse bomen en struiken aan te schaffen om hun erf of terrein landschappelijk aantrekkelijker te maken. Stichting Landschapsbeheer heeft inwoners geholpen met een erfadvies. Dankzij dit project zijn er vorig jaar maar liefst 400 bomen en 17.000 struiken gepland. Op vrijdag 7 februari werd de uitdeeldag wederom goed bezocht en kwamen er zo’n 25 deelnemers hun beplanting ophalen.

”Met deze actie benadrukken we nog eens het groene karakter van onze gemeente en het draagt tevens bij aan het op peil houden van ons bomenbestand,”  vertelt wethouder Bob Bergkamp van de gemeente Oldebroek. “Hopelijk lukt het ons de komende tijd dat bomenbestand nog verder uit te breiden. Plannen daarvoor zijn in de maak.”

8 gedachten over “Succesvolle uitdeeldag voor Oldebroek in het Groen”

  1. Pingback: แทง pubg

  2. Pingback: รับเขียนโปรแกรม

  3. Pingback: blote tieten

  4. Pingback: Trustbet

  5. Pingback: ติดเน็ตบ้าน AIS

  6. Pingback: โคมไฟ

  7. Pingback: แผ่นแปะหลังคา

  8. Pingback: กงล้อ888

Laat een reactie achter

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud