Mooie start Week van Duurzaamheid met drukbezochte markt Harderwijk en wijkactie Putten

De Week van Duurzaamheid is vandaag officieel begonnen! We trapten deze af met de markt in de gemeente Harderwijk en een wijkactie in de gemeente Putten. Bij beide activiteiten konden inwoners een energiebesparend product of bespaartasjes krijgen. Bijna 1.000 inwoners kwamen naar de markt in Harderwijk voor een energiebesparend product en ruim 400 inwoners kregen een bespaartasjes Een mooi resultaat! Wethouder Martijn Pijnenburg van de gemeente Harderwijk kwam langs op de markt en kreeg een energieverbruiksmeter.

In de Week van Duurzaamheid staat Veluwe Duurzaam op de weekmarkten van de zeven regiogemeenten. Inwoners kunnen in gesprek met een tuin- of energiecoach, een energiebesparend product (energieverbruiksmeter of oplaadtimer) ophalen en/of een vraag stellen. Alle data en locaties van de markten zijn te vinden op deze pagina.

Op de foto: Veluwe Duurzaam reikt een energieverbruiksmeter uit aan wethouder Martijn Pijnenburg (links op de foto).

Wijkactie Putten

In samenwerking met welzijnsorganisaties ging Veluwe Duurzaam zaterdagochtend/-middag langs de deur in de wijk Zuid-Oost (Putten) met energiebespaartasjes.  In dit pakket zitten onder meer een ledlamp en tochtrol. Met dit pakket willen de gemeente Putten, diverse welzijnsorganisaties en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam inwoners een steuntje in de rug geven vanwege de hoge energieprijzen. Wie in een andere wijk woont, kon zelf ook een tasje ophalen bij een ophaalpunt.

Daarnaast was het mogelijk voor inwoners om een grote energiebox aan te vragen wanneer er werd aangebeld. Ook konden zij gelijk een afspraak met een energiecoach of -maatje maken.

Verschillende jongeren hielpen mee met het uitdelen van de tasjes in Putten.

Op de foto: het uitdeelteam!

6 gedachten over “Mooie start Week van Duurzaamheid met drukbezochte markt Harderwijk en wijkactie Putten”

  1. Pingback: relaxing music for stress relief

  2. Pingback: coffee jazz

  3. Pingback: nourish your mind

  4. Pingback: บริษัท ไทยถาพรเครื่องเย็น จำกัด

  5. Pingback: บริหารจัดการโครงการ

  6. Pingback: รับตัดคอนกรีต

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud