Tip herfstvakantie: doe- en beleefexpositie voor kinderen – 26 oktober

Op zoek naar een leuk uitje voor de herfstvakantie? Speciaal voor kinderen tot ongeveer groep 6 (en hun ouders) uit de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek is er een doe- en beleefexpositie over duurzaamheid! De expositieruimte bevindt zich naast het pand van Veluwe Duurzaam (Graaf Reinoldweg 39, in ‘t Harde). Op woensdag 26 oktober van 09:30 – 12:00 uur is de expositieruimte vrij te bezoeken: aanmelden is niet nodig. Ieder kind krijgt na een bezoek een leuke duurzame verrassing mee.

Kinderen maken tijdens de expo op een leuke en interactieve manier kennis met de thema’s ‘Zwerfafval & afvalscheiding’, ‘Duurzame en niet-duurzame energie’, ‘Waterbesparing in huis’ en ‘Duurzaam beheren van tuinen’.   Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van tegels voor planten, het zelf opwekken van energie tot het uittesten van een groendak met water.

De expositie wordt gehouden in samenwerking met de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek.12 gedachten over “Tip herfstvakantie: doe- en beleefexpositie voor kinderen – 26 oktober”

 1. Pingback: relaxing sleep music

 2. Pingback: relax

 3. Pingback: sleeping music

 4. Pingback: músicas para malhar

 5. Pingback: coffee shop music

 6. Pingback: purchase RX7 parts now

 7. Pingback: DevOps services

 8. Pingback: amazon capuchin monkey

 9. Pingback: link

 10. Pingback: blote tieten

 11. Pingback: ks quik 2000

 12. Pingback: คลินิกปลูกผม นครสวรรค์

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud