Maak kans op de Steenbreektrofee

Heb jij een slimme manier bedacht om met groen of water positief bij te dragen aan biodiversiteit, gezondheid en klimaatadaptatie en woon je in de gemeente Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet of Oldebroek? Dan maak je kans op de Steenbreektrofee. Stichting Steenbreek organiseert elk jaar deze wedstrijd om mensen aan te zetten om creatieve oplossingen te bedenken en zo anderen te inspireren. 

‘Met creatieve oplossingen kunnen we samen een positieve bijdrage leveren aan de biodiversiteit, gezondheid en klimaatadaptatie’, zegt directeur Roel van Dijk van Stichting Steenbreek. ‘Hierbij speelt het thema ‘Samen voor meer groen in de buurt’ een belangrijke rol.’ 

Project op elk niveau
Wie kans wil maken op de trofee kan nog tot 20 mei een project aanmelden. Zowel initiatieven en projecten die spelen op het niveau van de straat of de wijk, als op niveau van dorp en stad zijn welkom. Dit kan van een gemeente zelf zijn, maar ook van een buurtvereniging, wijkorganisatie, corporatie, ondernemer of inwoner. Het maakt niet uit hoe groot of klein het project/initiatief is; wel dient al te zijn begonnen met het uitvoeren van een project.

Aanmelden
Wie met een project mee wil doen kan zich tot uiterlijk 20 mei aanmelden door het deelnameformulier te downloaden van de website van Steenbreek, in te vullen en naar info@steenbreek.nl te sturen. ‘In juni komt de jury bij elkaar om de inzendingen te beoordelen en op locatiebezoek te gaan bij de drie genomineerden’, zegt Van Dijk. Op 27 september vindt de bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de Steenbreektrofee plaats tijdens de Nationale Groendag in Almere.

Trofee
De winnaar van de verkiezing krijgt de Steenbreektrofee uitgereikt en ontvangt een uitgebreid adviesrapport van de vakjury. In dit rapport staan ook tips om het project toekomstbestendiger te maken. Daarnaast krijgt het winnende project media-aandacht met onder andere een uitgebreid artikel in de Steenbreek-special van Vakblad Groen.

4 gedachten over “Maak kans op de Steenbreektrofee”

  1. Pingback: cozy jazz

  2. Pingback: relaxing piano music

  3. Pingback: รับทำ SEO สายขาว

  4. Pingback: you could look here

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud