Besparen op je energiekosten? Stel de cv opnieuw in! Kortingsactie cv-inregelkit gestart

Stook je veel, maar blijft het op sommige plekken koud(er) in huis? Dan kan het zijn dat de cv-installatie verkeerd is ingesteld. Met een cv-inregelkit kan deze opnieuw in balans worden gebracht. Van 3 oktober tot en met 3 december 2022 geven de Noord-Veluwse gemeenten korting op deze inregelkits. De inregelkits kunnen worden aangevraagd bij Veluwe Duurzaam: www.veluweduurzaam.nl/cv-inregelkit

In veel huishoudens is de cv-installatie niet goed ingesteld. De gevolgen? Na flink stoken wordt het niet warmer in huis en heb je hoge energiekosten. Als een cv-installatie niet goed in balans is, gaat het meeste warme water naar de radiatoren die het dichtst bij de cv-installatie staan. Radiatoren die verder weg staan, moeten het doen met een restje.

Water verdelen  
Met een cv-inregelkit kan deze verdeling weer in balans worden gebracht – ook wel: ‘waterzijdig inregelen’ genoemd. Het warme water wordt dan over elke radiator gelijkmatig verdeeld. Door een cv-ketel waterzijdig in te regelen, kan er per jaar ongeveer 20% op de energierekening worden bespaard.  

Bestellen
Normaal gesproken kost een kit € 100. Tijdens de actieperiode is dat maar € 20. In deze kit zit onder andere een infrarood laserthermometer en een handboek met instructies. Een kit kan tot en met 3 december 2022 worden besteld via de website van Veluwe Duurzaam. Meer informatie over deze actie is te vinden op: www.veluweduurzaam.nl/cv-inregelkit

Wees er snel bij, want op = op!

Over Veluwe Duurzaam
Bij Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Inwoners en bedrijven kunnen bij het loket terecht voor onafhankelijke informatie en advies op het gebied van energiebesparing en verduurzaming van woning, tuin en omgeving.

10 gedachten over “Besparen op je energiekosten? Stel de cv opnieuw in! Kortingsactie cv-inregelkit gestart”

  1. Pingback: relaxing music

  2. Pingback: gym workout music

  3. Pingback: relaxing

  4. Pingback: heavenly music

  5. Pingback: bossa nova music

  6. Pingback: soothing piano

  7. Pingback: relaxing jazz instrumental music

  8. Pingback: nagaway สล็อต

  9. Pingback: faceless niches

  10. Pingback: Singapore Hotel

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud