Besparen op je energiekosten? Stel de cv opnieuw in! Kortingsactie cv-inregelkit gestart

Stook je veel, maar blijft het op sommige plekken koud(er) in huis? Dan kan het zijn dat de cv-installatie verkeerd is ingesteld. Met een cv-inregelkit kan deze opnieuw in balans worden gebracht. Van 3 oktober tot en met 3 december 2022 geven de Noord-Veluwse gemeenten korting op deze inregelkits. De inregelkits kunnen worden aangevraagd bij Veluwe Duurzaam: www.veluweduurzaam.nl/cv-inregelkit

In veel huishoudens is de cv-installatie niet goed ingesteld. De gevolgen? Na flink stoken wordt het niet warmer in huis en heb je hoge energiekosten. Als een cv-installatie niet goed in balans is, gaat het meeste warme water naar de radiatoren die het dichtst bij de cv-installatie staan. Radiatoren die verder weg staan, moeten het doen met een restje.

Water verdelen  
Met een cv-inregelkit kan deze verdeling weer in balans worden gebracht – ook wel: ‘waterzijdig inregelen’ genoemd. Het warme water wordt dan over elke radiator gelijkmatig verdeeld. Door een cv-ketel waterzijdig in te regelen, kan er per jaar ongeveer 20% op de energierekening worden bespaard.  

Bestellen
Normaal gesproken kost een kit € 100. Tijdens de actieperiode is dat maar € 20. In deze kit zit onder andere een infrarood laserthermometer en een handboek met instructies. Een kit kan tot en met 3 december 2022 worden besteld via de website van Veluwe Duurzaam. Meer informatie over deze actie is te vinden op: www.veluweduurzaam.nl/cv-inregelkit

Wees er snel bij, want op = op!

Over Veluwe Duurzaam
Bij Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Inwoners en bedrijven kunnen bij het loket terecht voor onafhankelijke informatie en advies op het gebied van energiebesparing en verduurzaming van woning, tuin en omgeving.

7 gedachten over “Besparen op je energiekosten? Stel de cv opnieuw in! Kortingsactie cv-inregelkit gestart”

  1. Pingback: relaxing music

  2. Pingback: gym workout music

  3. Pingback: relaxing

  4. Pingback: heavenly music

  5. Pingback: bossa nova music

  6. Pingback: soothing piano

  7. Pingback: relaxing jazz instrumental music

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud