Kledingbank Ermelo wint Groene Pauw Award

Kledingbank Ermelo wint dit jaar de Groene Pauw Award voor vrijwilligers! De award is een blijk van waardering voor een persoon of organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan een duurzamer Ermelo.

De kledingbank geeft jaarlijks zo’n tweeduizend kledingstukken een tweede leven. De organisatie helpt daarmee mensen die weinig geld hebben om kleding te betalen.

Van de meer dan 400 uitgebrachte stemmen ging 37% naar de Ermelose kledingbank. De vrijwilligers die de hei in Ermelo onderhouden en Stichting Boeldag volgden op de voet met 26%. Ermelo Schoon ontving 11% van de stemmen.

Duurzaam en sociaal

Wethouder duurzaamheid Leo van der Velden: “Kledingbank Ermelo is een organisatie met zeer betrokken vrijwilligers. Zij leveren niet alleen een duurzame, maar zeker ook een sociale bijdrage aan de samenleving. Het is fijn om te weten dat hun spullen echt goed terecht komen. Na de verhuizing naar hun nieuwe locatie aan de Stationsstraat, zie ik de uitreiking van de Groene Pauw Award aan deze organisatie dan ook als een kers op de taart.”

Uitreiking 28 oktober
De Groene Pauw Award wordt op 28 oktober, tijdens de Nationale Klimaatweek, uitgereikt aan Kledingbank Ermelo.

Groene Pauw Award voor ondernemers: stemmen tot 27 oktober
Ook dit jaar konden inwoners uit de gemeente Ermelo ondernemers aanmelden waarvan zij vinden dat die de Groene Pauw Award verdienen. Een jury nomineerde uit de inzendingen drie ondernemers. Op de genomineerde ondernemers kan nog tot 27 oktober worden gestemd op www.ermelo.nl/groenepauw.

 

5 gedachten over “Kledingbank Ermelo wint Groene Pauw Award”

  1. Pingback: peaceful music

  2. Pingback: relax everyday

  3. Pingback: soft music

  4. Pingback: lsd online kaufen deutschland

  5. Pingback: kaufen ozempic online

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud