Noord-Veluwse Energiebespaaractie verlengd tot en met 7 november

Vanwege de stijgende energieprijzen verlengen de zeven regiogemeenten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam de Energiebespaaractie tot en met 7 november. Met de Energiebespaaractie kunnen Noord-Veluwse inwoners de helft van hun aankoopbedrag terugkrijgen als ze één of meerdere kleine energiebesparende producten kopen. Het gaat om radiatorfolie, ledlampen, deurdrangers en waterbesparende douchekoppen bijvoorbeeld. Daarbovenop bieden een aantal bouwmarkten zelf ook nog een korting op de materialen aan. Zo’n 200 inwoners hebben hun bonnetjes inmiddels al ingeleverd.

De Energiebespaaractie moet inwoners een steuntje in de rug geven om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Juist met een aantal kleine aanpassingen kan er al veel worden bespaard. Zo zorgt een deurdranger of deurveer ervoor dat deuren niet onnodig open blijven staan in huis. Hierdoor blijft de warmte in de winter beter in huis hangen.

Douchekop
Eén van de andere deelnemende energiebesparende producten is de waterbesparende douchekop. Door een normale douchekop stroomt zo’n 12 liter water per minuut. Met een waterbesparende douchekop kan dit al worden teruggebracht naar 4,5 liter per minuut. Dat bespaart niet alleen water, maar ook energie. Er hoeft namelijk minder water verwarmd te worden.

Aankoopbon uploaden bij Veluwe Duurzaam
Hoe werkt de actie? Wie één of meerdere energiebesparende producten heeft gekocht, mag zijn aankoopbon uploaden via de website van Veluwe Duurzaam. Als het bedrag is goedgekeurd, wordt het geld overgemaakt. De korting is alleen voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Een overzicht van deelnemende producten en informatie over de voorwaarden is te vinden via: www.veluweduurzaam.nl/energiebespaaractie

Extra korting bij bouwmarkten
In het kader van de Energiebespaaractie geven een aantal bouwmarkten zelf ook korting op energiebesparende producten. De korting die Veluwe Duurzaam geeft, komt daarbovenop. De deelnemende bouwmarkten staan op de website www.veluweduurzaam.nl/energiebespaaractie vermeld.

10 gedachten over “Noord-Veluwse Energiebespaaractie verlengd tot en met 7 november”

  1. Pingback: sax jazz

  2. Pingback: piano jazz music

  3. Pingback: calming music

  4. Pingback: relaxing music

  5. Pingback: soothing piano music

  6. Pingback: wonderland mushroom gummies

  7. Pingback: 3-me-pcpy psychonaut

  8. Pingback: his response

  9. Pingback: outdoor furniture bangkok

  10. Pingback: hfm ดีไหม

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud