Huis-aan-huiscampagne gemeenten en Veluwe Duurzaam gestart

Heb jij de brief en flyers met de energiebespaartips al ontvangen? Als inwoner van de gemeente Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg of Oldebroek ontvang je namelijk één deze weken een brief van je gemeente. Bij die brief zijn twee flyers toegevoegd met handige bespaartips, adviesmogelijkheden en de Energiebespaaractie. Deze huis-aan-huiscampagne is opgezet om mensen te helpen hun energierekening te verlagen. Werk- en leercentrum Careander (locatie ’t Trefpunt) pakt de brieven en flyers in en verzorgt een deel van de bezorging.  

“Juist nu de energieprijzen zo hoog zijn, is het belangrijk om energie te besparen. Dat hoeft niet altijd door grote maatregelen in huis te nemen, maar dat kan ook heel simpel door bijvoorbeeld korter te douchen of door radiatoren vrij te houden van meubels”, zegt Hans Broeksema, projectcoördinator van de huis-aan-huiscampagne. “Met deze huis-aan-huiscampagne hopen we nog meer huishoudens te bereiken dan normaal.”  

Schouders eronder
Werk- en leercentrum Careander ‘t Trefpunt werken hard aan deze inpak- en bezorgklus. Alie Cornelissen, begeleider ’t Trefpunt: “Als begeleiders is het leuk om een project als dit samen te doen. Als we samen de schouders eronder zetten, krijgen we veel voor elkaar. Onze medewerkers vinden het ook fijn om zo’n klus tussendoor doen. Het is een mooie afwisseling op de andere werkzaamheden.”

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking op het gebied van wonen, werken en vrije tijd.

10 gedachten over “Huis-aan-huiscampagne gemeenten en Veluwe Duurzaam gestart”

  1. Pingback: Bossa Nova

  2. Pingback: relaxing music sleep

  3. Pingback: apartment ambience

  4. Pingback: Wilson Combat USA

  5. Pingback: Rare Breed Triggers

  6. Pingback: รับทำ SEO สายขาว

  7. Pingback: his explanation

  8. Pingback: chocolate trick 3 bars

  9. Pingback: รับกำจัดปลวก

  10. Pingback: 789club

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud