Gratis tuinadvies voor inwoners uit de Noord-Veluwe

Ben je op zoek naar advies over hoe je je tuin groener of koeler kunt maken? Of wil je regenwater opvangen in je tuin, maar weet je niet goed hoe? Een groep enthousiaste vrijwilligers met hart voor tuinieren en duurzaamheid gaat aan de slag als tuincoach om je met handige tips en praktische informatie te adviseren! Inwoners uit Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen gratis een gesprek met een van onze tuincoaches aanvragen.

Een tuincoach is een vrijwilliger die samen met jou een rondje door je tuin loopt. Er wordt gekeken naar je wensen en vragen en de mogelijkheden die er zijn in jouw tuin. Aan de tuintafel geeft de coach vervolgens praktische tips en informatie waar je mee aan de slag kan. Zo kan de tuincoach tips geven over een groene tuin en hoe het regenwater opgevangen kan worden, zonder dat het wateroverlast geeft. Daarmee is jouw tuin straks beter voorbereid op extreme hitte en regenbuien.

19 tuincoaches
Er zijn in totaal 19 tuincoaches, verspreid over de zeven gemeenten. Deze coaches hebben een training gevolgd via Veluwe Duurzaam waarin zij dieper zijn ingegaan op thema’s als regenwater opvangen, het aanpassen van de tuin op het veranderende klimaat en biodiversiteit. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de subsidiemogelijkheden voor de tuin. Nu de training is afgerond gaan zij aan de slag als tuincoach. ‘Ik help je graag bij het maken van keuzes voor een leefbare tuin. Ik denk met je mee, informeer je over de mogelijkheden en impact van die keuzes, ook financieel,’ vertelt tuincoach Lionne IJzerman.

Vraag gratis een gesprek aan
Wil jij praktische tips om jouw tuin groen en koel te maken voor de warme zomerdagen? Vraag dan gratis een gesprek aan via onderstaande knop.

10 gedachten over “<strong>Gratis tuinadvies voor inwoners uit de Noord-Veluwe</strong>”

  1. Pingback: best gangster rap

  2. Pingback: meditation music

  3. Pingback: soothing music

  4. Pingback: auto swiper

  5. Pingback: ดีเอนเอเบท มั่นคง ปลอดภัย ทันสมัย

  6. Pingback: naga356

  7. Pingback: เพิ่มวิวไลฟ์สด

  8. Pingback: additional info

  9. Pingback: phim sex

  10. Pingback: แทงหวย24

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud