Gratis energiescans voor kerkgebouwen Putten

Wie benieuwd is naar het energieverbruik van zijn kerk, kan nu een energiescan aanvragen bij het regionale duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. Deze scan geeft inzicht in eventuele energielekken. De gemeente Putten wil met de energiescans meer kerken stimuleren om aan de slag te gaan met energiebesparing. Daarom worden de energiescans kosteloos aangeboden.

Kerkgebouwen zijn over het algemeen complexe gebouwen als het gaat om verwarmen. Een energiescan laat zien hoe het energieverbruik en daarmee ook de energiekosten van een kerkgebouw verminderd kunnen worden.

Voorbeeld
Een onafhankelijke energieadviseur voert de scan uit, stelt een adviesrapport op en neemt daarna ook de kansen en mogelijkheden voor energiebesparing door. Andere kerken uit de gemeente Putten kunnen elkaars adviesrapport ook inzien om daarvan te leren. Dit kunnen zij via Veluwe Duurzaam opvragen: communicatie@veluweduurzaam.nl.

Energiescan aanvragen
Beheerders van kerkgebouwen worden door Veluwe Duurzaam (namens de gemeente Putten) benaderd of zij interesse hebben in een energiescan. Wie zelf al een energiescan wil aanvragen, kan dit doen via: www.veluweduurzaam.nl/geloofsgebouwen/energiescan

Ook kerken uit de gemeente Oldebroek kunnen een gratis energiescan aanvragen.

5 gedachten over “Gratis energiescans voor kerkgebouwen Putten”

  1. Pingback: relax cafe music

  2. Pingback: outdoor coffee

  3. Pingback: where to buy ragdoll kittens online

  4. Pingback: blote tieten

  5. Pingback: Usi di ossicodone da 80 mg

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud