Fonds voor duurzaamheidsleningen gemeente Putten opnieuw open

De gemeente Putten heeft op 1 april 2020 het fonds voor duurzaamheidsleningen weer opengesteld. Inwoners van Putten kunnen een goedkope lening afsluiten om duurzame maatregelen te nemen in de eigen woning of huurwoning. Voor het jaar 2020 is in het fonds € 1 miljoen aan duurzaamheidsleningen beschikbaar.

Er zijn verschillende redenen om je woning te verduurzamen. Eén daarvan is dat het vaak meer comfort oplevert. Bijvoorbeeld door isolatie van vloeren of ramen. Daarnaast levert een duurzame investering een lagere energierekening op en dat scheelt weer in de portemonnee.

De lening kan worden aangevraagd voor duurzame investeringen in het gebouw. Denk daarbij bijvoorbeeld aan isolatie, zonnepanelen of warmtepompen. De lening is bedoeld voor duurzaamheidsmaatregelen die nog uitgevoerd moeten worden. Je kunt geen lening aanvragen voor maatregelen die al uitgevoerd zijn. Of als je in de afgelopen 3 jaar al een duurzaamheidslening toegewezen hebt gekregen.

Ga voor meer informatie over de voorwaarden, de hoogte van het bedrag en het aanvragen van de lening naar de website van de gemeente Putten: www.putten.nl/duurzaamheidslening.

6 gedachten over “Fonds voor duurzaamheidsleningen gemeente Putten opnieuw open”

  1. Pingback: Bassetti Kimono Morgenmantel reduziert

  2. Pingback: สูทผู้หญิง

  3. Pingback: read more

  4. Pingback: คอมประกอบ

  5. Pingback: faw99 สล็อต

  6. Pingback: psilocybin mushroom spores

Laat een reactie achter

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud