Energiebespaaractie Noord-Veluwe: korting op radiatorfolie en inductiekookplaat

Wie tussen 14 februari en 31 juli dit jaar één of meerdere energiebesparende producten bij de bouwmarkt koopt, kan een deel van zijn aankoopbedrag terugkrijgen via Veluwe Duurzaam. Met deze tweede editie van de Energiebespaaractie trekken de Noord-Veluwse gemeenten en Veluwe Duurzaam alles uit de kast om inwoners te stimuleren aan de slag te gaan met energiebesparing. Deelnemende producten zijn dit keer bijvoorbeeld ook: inductiekookplaten, HR++ glas en ventilatiesystemen.

De Energiebespaaractie geeft inwoners een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Zowel met grote als kleine aanpassingen in huis kunnen zij energie besparen. Zo zorgt een kleine maatregel als een deurdranger of deurveer ervoor dat deuren niet onnodig open blijven staan in huis. Hierdoor blijft de warmte in de winter beter in huis hangen.

50 procent korting op kleine maatregelen
Wie kleine energiebesparende producten koopt, ontvangt 50 procent van zijn aankoopbedrag terug. Inwoners kunnen maximaal 50 euro terugkrijgen. Onder deze groep vallen bijvoorbeeld: tochtstrips, deurdrangers en ledverlichting.

25 procent korting op grote maatregelen
Voor grote energiebesparende producten geldt een kortingsbedrag van 25 procent. Inwoners kunnen maximaal 100 euro terugkrijgen. Onder deze categorie vallen producten als: muurisolatie, vloerisolatie, balansventilatiesysteem en een inductiekooktoestel bijvoorbeeld. Combineren van kleine en grote maatregelen is mogelijk, maar met een maximum van 100 euro retour.  

Voorwaarden
Een overzicht van deelnemende producten en informatie over de voorwaarden is te vinden op: www.veluwe­­duurzaam.nl/energiebespaaractie

Bon inleveren
Hoe werkt de actie? Wie één of meerdere energiebesparende producten heeft gekocht, mag zijn aankoopbon uploaden via de website van Veluwe Duurzaam. Dit kan tot en met 14 augustus 2022. Als het bedrag is goedgekeurd, wordt het geld overgemaakt. De korting is alleen voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

5 gedachten over “<strong>Energiebespaaractie Noord-Veluwe: korting op radiatorfolie en inductiekookplaat </strong><strong></strong>”

  1. Pingback: study music

  2. Pingback: colt 1911

  3. Pingback: Tankless Water Heater Repair Plumbers Near Me

  4. Pingback: เอฟเฟคกีต้าร์ไฟฟ้า

  5. Pingback: รับทำ Google Ads

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud