Duurzaamheidsmarkt Elburg voor huis & tuin op 15 november

Van zonnepanelen, warmtepompen, egelhuisjes tot aan regenwateropvang in de tuin. Inwoners van de gemeente Elburg kunnen zich dinsdagavond 15 november laten informeren en inspireren over allerlei duurzame onderwerpen. Dan is de Duurzaamheidsmarkt Elburg met leuke workshops, interessante demonstraties en een bedrijvenmarkt. Ook kunnen bezoekers een gratis energiebespaarproduct ophalen. Duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam organiseert de markt in opdracht van en in samenwerking met de gemeente Elburg. De markt is van 19.00 tot 22.00 uur in het Nuborgh College Oostenlicht (Kruidenlaan 1 in Elburg).

In deze onzekere en dure tijden wil de gemeente Elburg met de Duurzaamheidsmarkt inwoners graag informeren en helpen met het verduurzamen van hun huis en tuin.

Workshops
Tijdens de avond worden er maar liefst 8 workshops aangeboden. Er is voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan de workshop ‘Hoe werkt mijn (hybride) warmtepomp’, ‘Subsidies en leningen: geldt dat ook voor mij?’, ‘Van de regen in de ton: maak je tuin klimaatbestendig’ en ‘Leer van een duurzame buur: woningeigenaar aan het woord’. Het complete workshopprogramma staat op: www.veluweduurzaam.nl/duurzaamheidsmarkt. Aanmelden voor de workshops is niet nodig, maar vol is vol.

Bedrijvenplein
Op het bedrijvenplein staan verschillende bedrijven die informatie geven over hun producten, zoals zonnepanelen, beglazing en een warmtepomp. Meedoen met jouw bedrijf? Meld je dan aan via deze pagina. Ook zijn er energieadviseurs en energiecoaches aanwezig om vragen te beantwoorden.

Egelhuisjes maken
Er zijn ook verschillende activiteiten te doen. Zo geven leerlingen van het Nuborgh College Oostenlicht bijvoorbeeld een rondleiding door het techlab, kunnen bezoekers filmpjes bekijken met een virtual reality-bril en is er een leuke doe-activiteit: ‘Bouw je eigen egelhuisje’.

Gratis energiebespaarproduct
Tijdens de markt kunnen bezoekers een energiebespaarproduct ophalen. Denk bijvoorbeeld aan een nachtlampje met lichtsensor. Reserveer een product via de website: www.veluweduurzaam.nl/duurzaamheidsmarkt. Op is op.

3 gedachten over “<strong>Duurzaamheidsmarkt Elburg voor huis & tuin op 15 november</strong>”

  1. Pingback: สมัครเน็ต ais

  2. Pingback: ai nude

  3. Pingback: etax invoice

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud