Bekijk hier de webinar ‘Verwarmen met een (hybride) warmtepomp’ terug

Het is een actueel thema: de (hybride) warmtepomp. Dit jaar heeft Veluwe Duurzaam al acht workshops gegeven over dit thema. Ook is de (hybride) warmtepomp een veelbesproken onderwerp tijdens de energieadviesgesprekken aan huis. Op woensdagavond 2 november was er daarom voor geïnteresseerden een webinar over dit thema, met als titel : ‘Verwarmen met een (hybride) warmtepomp – wanneer is jouw woning er klaar voor? ‘. Wie de webinar gemist heeft, kan deze terugkijken via onderstaande video.

Energieadviseur René de Brouwer en Yvonne Feuerhahn geven kijkers meer uitleg wat de overstap van verwarmen met aardgas naar verwarmen met een warmtepomp betekent. Daarnaast bieden ze hulp bij de keuze tussen (1) helemaal van het aardgas af of (2) eerst met een hybride warmtepomp verwarmen. En tot slot bereiden ze de kijker goed voor op het eerste gesprek met een installateur.

Een interessante conclusie tijdens de webinar was bijvoorbeeld dat een hybride warmtepomp – financieel gezien – even gunstig is als de all-electric warmtepomp (waarbij mensen gelijk helemaal van het aardgas afgaan). De tussenstap ‘hybride’ is (om financiële redenen) dan ook niet nodig. Dit wordt verder toegelicht in de webinar.

Handige linkjes/tips

Webinar ‘Verwarmen met een (hybride) warmtepomp – wanneer is jouw woning er klaar voor?’ – 2 november

8 gedachten over “Bekijk hier de webinar ‘Verwarmen met een (hybride) warmtepomp’ terug”

  1. Pingback: peaceful music

  2. Pingback: relax cafe music

  3. Pingback: france coffee shop ambience

  4. Pingback: บทความหวยออนไลน์ lsm99

  5. Pingback: ติดเน็ตบ้าน เอไอเอส

  6. Pingback: sinterklaas charlotte dematons

  7. Pingback: Angthong National Marine Park

  8. Pingback: trang chủ go88

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud