Energiebespaaractie beëindigd

Van 14 februari 2022 tot en met 3 december 2022 kon je korting krijgen als je een product bij een bouwmarkt in de regio Noord-Veluwe hebt gekocht. Deze actie is afgerond en bonnen kunnen niet meer ingediend.

Om inwoners van de Noord-Veluwse gemeenten te stimuleren om energiebesparende materialen te kopen, kon ieder huishouden een declaratie indienen. Na goedkeuring ontvingen ze afhankelijk van de categorie: 25% (max. €100) of 50% (max. €50) van het aankoopbedrag terug. Combineren van beide categorieën was toegestaan.

Hoe werkte het?

Koop de materialen bij een winkel of bouwmarkt in de buurt en neem je bon mee.

Upload de aankoopbon en vul je gegevens in op de website. Zorg ook dat de datum op de bon goed zichtbaar.

na goedkeuring en bij beschikbaar budget ontvang je het geld op je rekening.

2497

Aanvragen
ingediend door inwoners

Laatste update: 14-12-2022

Welke materialen deden mee?


Op zoek naar meer informatie over bovenstaande maatregelen? Klik hieronder op één van de buttons voor meer uitleg.
* Alleen de waterbesparende douchekoppen die volgens Milieu Centraal zijn onderzocht doen mee aan de actie. Klik hier voor een overzicht.

Let op! De actie is alleen van toepassing op deze materialen. Overige producten die nodig kunnen zijn voor de plaatsing als schroeven, magneten etc. mogen niet worden gedeclareerd.

De actie is uitsluitend voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Let op: Deze actie is afgesloten en er kunnen géén bonnen meer ingediend worden!

Beschikbaar budget

Totaal budget

€ 0 van € 167.500 beschikbaar

Benieuwd hoe je nog meer
energie kunt besparen?

Veelgestelde vragen

Wat is Veluwe Duurzaam?

Veluwe Duurzaam is hét duurzaamheidsloket voor de Noord-Veluwse gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Bij ons kun je terecht met vragen over het verduurzamen van jouw huis en tuin. Ook organiseren wij leuke acties zoals de Energiebespaaractie.

Mag ik meerdere bonnen uploaden?

Ja, dat mag. Het kan voorkomen dat je niet meteen alles kunt kopen of dat je nog bij een andere bouwmarkt langs moet voor een bepaald product. Dan kun je gewoon meerdere bonnen uploaden. Let op: je kunt maar één keer declareren. Het is dus niet mogelijk om later nogmaals een declaratie in te dienen als je toch nog een ander product koopt. Bewaar jouw bonnen dus en declareer deze in één keer.

Tot wanneer kan ik een bon declareren?

Tot en met 31 december 2022 – zolang het maximum beschikbare totaalbedrag niet is bereikt.

Mag ik ook een bon declareren die voor de actieperiode valt?

Alleen bonnen met een datum van 14 februari 2022 t/m 31 december 2022 kunnen gedeclareerd worden.

Wat moet ik doen als het versturen van het formulier niet lukt?

Lukt het versturen van het formulier niet? Mail dan naar helpdesk@veluweduurzaam.nl en wij kijken wat er niet goed gaat.

Wat moet ik doen als ik geen bon kan uploaden?

Het uploaden kan via de uploadknop. Lukt dit toch niet? Dan kun je een vinkje zetten onder de uploaden knop in het vakje ‘het lukt mij niet om de bon te uploaden’. Vul wel de rest van de gegevens in en verstuur het formulier. Je ontvangt dan informatie over hoe je jouw bon toch kunt versturen.

Mag iedereen mee doen aan deze actie?

De actie is alleen voor inwoners van de gemeenten: Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld ontvang?

Het duurt ongeveer 8 weken voordat het geld op de rekening staat.

Mag ik ook producten declareren die ik nodig heb voor het aanbrengen van het materiaal?

Nee, de actie geldt enkel voor het materiaal zelf. Overige producten zoals magneten, plakband, schroeven etc. mogen niet worden gedeclareerd.

Mag ik ook producten declareren die online zijn gekocht? Of gekocht zijn bij een bouwmarkt die niet op de Noord Veluwe is gevestigd?

Wij moedigen bewoners aan om producten regionaal te kopen. Echter, dit is geen vereiste.

Ik heb alleen kleine of alleen grote maatregelen waarvoor ik het formulier wil invullen. Het formulier geeft een foutmelding. Kom ik wel in aanmerking voor de korting?

Ja, u komt in aanmerking voor de korting. Er zit alleen een fout in het formulier die we er helaas nog niet uit kunnen krijgen. Als u in het veld waarvoor u geen vergoeding aanvraagt €0,01 invult, pakt het formulier uw aanvraag op en kunt hem indienen.

Scroll naar top
Skip to content