Huis & Tuin Event Ermelo

14 mei 2022 – Huis & Tuin Event Ermelo

Op zaterdag 14 mei is de vierde editie van het Huis & Tuin Event op ’t Weitje in Ermelo. Inwoners kunnen op deze dag op een laagdrempelige manier kennismaken met het thema ‘duurzaamheid’.

Wat – Huis & Tuin Event
Waar – ’t Weitje in Ermelo
Wanneer – Zaterdag 14 mei
Hoe laat – 10:00 – 16:00 uur
Voor wie – Inwoners van Ermelo die kennis willen maken met duurzaamheid

Het Huis & Tuin Event is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door de gemeente Ermelo en Veluwe Duurzaam. Dit jaar staat het evenement in het teken van het 50-jarig jubileum van de gemeente Ermelo. Bedrijven, organisaties en ondernemende burgers uit Ermelo en omstreken kunnen deze dag laten zien welke duurzame producten en diensten zij hebben.

Advies over duurzaam wonen
Zit je er al een tijdje over te denken om je woning duurzamer te maken? Tijdens het Huis & Tuin Event staan energiecoaches van Veluwe Duurzaam klaar om je tips en advies te geven. Zij gaan graag met je in gesprek om te laten zien dat niet alleen grote maatregelen, maar ook juist kleine maatregelen veel energie bespaart kan worden.

Ervaringen delen
Woningeigenaren van de Nationale Duurzame Huizenroute zijn er dit jaar bij om hun ervaring te delen met anderen. Deze woningeigenaren hebben al duurzame maatregelen getroffen en vertellen je graag hoe zij dit ervaren. Stel gerust je vragen rondom de aanschaf van materialen, het installeren van maatregelen en welke voor- en nadelen er zijn bij een maatregel.

Eten & drinken
Daarnaast is er van alles te proeven tijdens het Huis & Tuin Event. Al eens een geitenijsje gegeten of wijn uit de regio geprobeerd? Op 14 mei kun je genieten van lekker, duurzaam eten en drinken.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud