Tegelactie Harderwijk: ruil jouw tuintegels in voor gratis tuinplant op 15 oktober

Minder tegels en meer plantjes zorgen voor meer bijen en vlinders in je tuin. Bovendien trekt regenwater beter de grond in na een regenbui en blijft het op warme dagen koeler. Doe daarom mee met deze tegelactie op 15 oktober en lever je tuintegels in!

  • Wat? Verruil je gewipte tuintegels voor een tuinplant en ontvang advies voor je tuin onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo heb je straks een mooie groene tuin die schaduw biedt én waar je heerlijk van kunt genieten!
  • Wanneer? Zaterdag 15 oktober van 11.00 tot 14.00 uur
  • Waar? Winkelcentrum Stadsdennen (Albert Verweyplein, Harderwijk)
  • Voor wie? Inwoners van Harderwijk

PS: Heb je een balkon? Laat dan een foto van je balkon zien (en geen tuintegel) en kom ook een tuinplant halen!

MEER GROEN
Je ontvangt op 15 oktober een mooie tuinplant cadeau. Wil je meer tegels vervangen voor planten of bomen? Kijk dan of je gebruik kunt maken van de Stimuleringsregeling van de gemeente Harderwijk. Je kunt onder andere subsidie aanvragen voor het verwijderen van bestrating en voor het planten van een boom.

TEGELS WIPPEN
Je kunt op 15 oktober je gewipte tuintegels inleveren, maar je kunt ook gebruik maken van de Tegeltaxi. De Tegeltaxi rijdt nog 1 keer op maandag 31 oktober. Meld je snel aan voor de tegeltaxi. Meegedaan? Geef hier jouw aantal gewipte tegels door!

Wil je nog meer tips over het vergroenen van je tuin of het verduurzamen van je huis? Kijk dan op de Groen

Deze actie vindt plaats vanuit het NK tegelwippen en is een samenwerking van Wijkplatform Stadsdennen, Groei & Bloei, Stichting Steenbreek, Waterschap Vallei & Veluwe, Veluwe Duurzaam en gemeente Harderwijk.

5 gedachten over “Tegelactie Harderwijk: ruil jouw tuintegels in voor gratis tuinplant op 15 oktober”

  1. Pingback: trapanese

  2. Pingback: soothing piano

  3. Pingback: piano jazz music

  4. Pingback: เติม เงิน ps5

  5. Pingback: link dultogel

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud