Samen aan de voorjaarsschoonmaak

Geniet u ook zo van een schone straat, een schoon stadsstrand of een schoon schoolplein? Doe dan mee aan de Nationale Opschoondag op zaterdag 21 maart. Samen met buren, kinderen, leerlingen of leden van uw vereniging/stichting maakt u de buurt, frisser en daarmee een stuk prettiger.

De meeste buurtbewoners vinden het gezellig om samen aan de slag te gaan. Er worden verbindingen gelegd in de wijk en er ontstaat bewustwording om samen te zorgen voor de leefomgeving. Het opbouwwerk van ZorgDat en de gemeente Harderwijk vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners van Harderwijk meedoen. De Gemeente Harderwijk zorgt voor de benodigde opruimmaterialen en verzorgt de afvoer van het ingezamelde zwerfvuil.

Aanmelden voor 11 maart

Heeft u plannen om mee te doen? Opruimspullen van de gemeente nodig? Neem contact op met Rinet Brinks van ZorgDat. Ook voor meer informatie kunt u bij haar terecht. Stuur een mail naar rinetbrinks@zorgdat.nl of bel 06 12 09 97 99.

2 gedachten over “Nationale Opschoondag 21 maart”

  1. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful info.Thanks for the post. I’ll definitely return.Here is my blog post; 먹튀없는 카지노사이트It’s going to be end of mine day, however before ending I am reading this great article to increase my experience.my web site Casino Raja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen