Stimuleringsregeling – aanvragen

Vraag gemakkelijk subsidie aan voor je tuin!

Door een account aan te maken, het formulier in te vullen en te versturen kun je gemakkelijk een subsidie aanvragen. Dit formulier helpt je in drie stappen om je aanvraag volledig in te vullen, zodat je snel aan de slag kunt!

1. Maak een account aan

Door op onderstaande knop ‘account aanmaken’ te klikken ga je naar de registreer pagina van Veluwe Duurzaam. Hier kun je een account aanmaken en inloggen.

2. Vul het aanvraag formulier in

Nadat je bent ingelogd kun je het formulier invullen via de knop ‘subsidie aanvraagformulier’ in het menu. Je kunt hier aangeven om welke maatregel het gaat, informatie over je woning/tuin invullen en foto’s uploaden. Je kunt het formulier tussentijds opslaan en op ieder gewenst moment verder invullen.

3. Verstuur het formulier

Als je het formulier volledig hebt ingevuld kan je het versturen. Daarna gaat Veluwe Duurzaam je aanvraag beoordelen. Hier krijg je vanzelf bericht over via de mail.

Veelgestelde vragen

Waarvoor moet ik een account aanmaken en wat doen jullie daarmee?

Met het account kun je makkelijk je aanvraag indienen en op een veilige manier je gegevens achterlaten. Je kunt je aanvraag ook makkelijk tussentijds opslaan in je account als je tussendoor nog iets wil uitzoeken. Daarnaast maakt het account het makkelijk om gegevens aan te passen en foto’s en documenten veilig te uploaden.

Wij kunnen de aanvragen via het account inzien en verwerken. Nadat jouw aanvraag volledig is kun je de aanvraag versturen naar jouw gemeente. Ook dit gaat via het account.

Ik heb geen e-mailadres/internet, maar wil wel de subsidie aanvragen. Kan ik het telefonisch aanvragen?

Heb je zelf geen internet of e-mailadres? Dat is geen probleem. Neem dan telefonisch contact op met Veluwe Duurzaam en wij zorgen ervoor dat u alsnog een aanvraag kunt indienen.

Krijg ik een bericht als ik mijn gegevens niet goed invul?

Als het formulier niet goed of onvolledig is ingevuld ontvang je hierover een mail. Via het account kun je dan makkelijk de juiste gegevens aanvullen.

Hoe maak ik een account aan?

Stap 1 – Klik op de knop hierboven ‘account aanmaken’. U komt op mijn.veluweduurzaam.nl terecht waar u op ‘nieuw account aanmaken’ kunt klikken.
Vul uw e-mailadres en uw gebruikersnaam in (deze mogen hetzelfde zijn).

Alle andere gegevens die worden gevraagd zijn optioneel. U kunt zelf beslissen of u dat leeg wilt laten of in wilt vullen. Scroll naar onderen en klik op ‘Account aanmaken’.

U ontvangt nu een mail met daarin de link (de blauwe regel in de ontvangen mail) naar het account. Let op, deze kan in uw spambox belanden.

Stap 2 – Als u op de blauwe regel in de mail klikt, kunt u uw wachtwoord instellen. Klik op ‘inloggen’.

Er verschijnt een groen balkje bovenin het scherm waarin staat dat u de eenmalige login heeft gebruikt.
U kunt nu uw e-mailadres opnieuw invullen en een wachtwoord aanmaken. Let erop dat het wachtwoord 2x exact hetzelfde is.

Stap 3 – Als beide wachtwoorden precies overeenkomen, verschijnt er onder ‘wachtwoord bevestigen’ een groene  ‘ja’.

U kunt nu helemaal naar beneden scrollen. En op ‘opslaan’ klikken.

Stap 4 – U krijgt weer een groene balk te zien bovenin uw scherm.

Ook krijgt u de knop ‘Ga naar Veluwe Duurzaam’ te zien.
U hoeft in dit scherm niks meer in te vullen en u kunt gelijk op de knop ‘Ga naar Veluwe Duurzaam’ klikken.

Stap 5 – U kunt nu uw aanvraag indienen. Als u op ‘Subsidie aanvraagformulier’ klikt, komt u bij het formulier waar u de subsidie kunt aanvragen.

Komt u er na het lezen van dit stappenplan nog niet goed uit? Neem dan contact op met de helpdesk.

Klik hier voor alle veelgestelde vragen

Weet je nog niet wat de stimuleringsregeling inhoudt of heb je een algemene vraag? Kijk hieronder wat je kunt doen.

Scroll naar top
Skip to content