Subsidie voor je tuin aanvragen

1. Maak een account aan

Door op onderstaande knop ‘account aanmaken’ te klikken ga je naar de registreer pagina van Veluwe Duurzaam. Klik vervolgens op ‘maak een nieuw account aan’ en vul je gegevens in. Hierna ontvang je een bevestiging in je mailbox (Controleer ook je spambox). Via deze mail kan je inloggen op je account en aan de slag met het aanvraag formulier.

Maak hier een account aan.

2. Vul het aanvraag formulier in

Nadat je bent ingelogd kun je het formulier invullen via de knop ‘subsidie aanvraagformulier’ in het linker menu. Je kunt hier aangeven om welke maatregel het gaat, informatie over je woning/tuin invullen en foto’s uploaden. Kies voor een ‘vooraanvraag’ als je de maatregelen nog niet hebt uitgevoerd. Je kunt het formulier tussentijds opslaan en op ieder gewenst moment verder invullen.

3. Verstuur het formulier

Als je het formulier volledig hebt ingevuld kan je het versturen. Daarna gaat Veluwe Duurzaam je aanvraag bekijken. Je ontvangt vervolgens vanzelf bericht over je aanvraag via de mail.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik een account aanmaken en wat doen jullie daarmee?

Met het account kun je makkelijk je aanvraag indienen en op een veilige manier je gegevens achterlaten. Je kunt je aanvraag ook makkelijk tussentijds opslaan in je account als je tussendoor nog iets wil uitzoeken. Daarnaast maakt het account het makkelijk om gegevens aan te passen en foto’s en documenten veilig te uploaden.

Wij kunnen de aanvragen via het account inzien en verwerken. Nadat jouw aanvraag volledig is kun je de aanvraag versturen naar jouw gemeente. Ook dit gaat via het account.

Hoe lang duurt de controle van Veluwe Duurzaam en de gemeente?

Voor de beoordeling van een vooraanvraag staat 8 weken, eveneens als de beoordeling van de definitieve aanvraag. Dit is het maximaal aantal weken die nodig is. Veluwe Duurzaam zal de aanvraag zo snel mogelijk verwerken. Als er veel aanvragen binnenkomen of als een aanvraag complex is, kan het voorkomen dat de maximale tijd van 8 weken gebruikt wordt. De gemeente heeft na goedkeuring 4 weken de tijd om het bedrag over te maken.

Ik heb geen e-mailadres/internet, maar wil wel de subsidie aanvragen. Kan ik het telefonisch aanvragen?

Heb je zelf geen internet of e-mailadres? Dat is geen probleem. Bij het gemeentehuis kun je een formulier ophalen die je vervolgens thuis kunt invullen en gratis kunt verzenden naar Veluwe Duurzaam.

Krijg ik een bericht als ik mijn gegevens niet goed invul?

Als het formulier niet goed of onvolledig is ingevuld ontvang je hierover een mail. Via het account kun je dan makkelijk de juiste gegevens aanvullen.

Hoe maak ik een account aan?

Stap 1 – Klik op de knop ‘account aanmaken’. U komt op mijn.veluweduurzaam.nl terecht waar u op ‘nieuw account aanmaken’ kunt klikken. Vul uw e-mailadres en uw ‘weergavenaam’ in (deze mogen hetzelfde zijn) en kies een wachtwoord. Klik vervolgens op ‘Registreren’.

Stap 2 – U ontvangt nu een mail met daarin de link om het account te bevestigen. Let op, deze kan in uw spambox belanden. Als u op de blauwe regel in de mail klikt komt u weer terug op mijn.veluweduurzaam.nl. Klik op ‘inloggen’ om in te loggen op uw account.

Stap 3 – U kunt nu uw aanvraag indienen. Als u op ‘Subsidie aanvraagformulier’ klikt, komt u bij het formulier waar u de subsidie kunt aanvragen.

Komt u er na het lezen van dit stappenplan nog niet goed uit? Neem dan contact op met de helpdesk.

Klik hier voor alle veelgestelde vragen

Lukt het niet met de aanvraag of heb je een andere vraag?

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen