Wijkavond Duurzaam Oostendorp trekt meer dan 100 geïnteresseerden

Op 31 maart 2022 organiseerde gemeente Elburg de wijkavond van Duurzaam Oostendorp. De avond stond in het thema van aardgasvrij wonen, energiebesparing en het verduurzamen van je woning. Meer dan 100 wijkbewoners lieten zich informeren over de plannen van de gemeente, UWOON en de planning van netbeheerder Liander.

Daarnaast werden de (on)mogelijkheden van waterstof besproken, ervaringen gedeeld van bewoners die hun woning al hebben verduurzaamd en werden de uitkomsten van de koplopers-groep gepresenteerd die de overstap naar de elektrische warmtepomp hebben onderzocht en deels gerealiseerd. Tijdens de avond bleek dat een deel van inwoners serieus behoefte heeft om samen aan de slag te gaan met het oriënteren en inkopen van warmtepompen.

Presentaties
Veluwe Duurzaam stelde de klankbordgroep van bewoners voor, deelde de resultaten van de eerdere wijk-enquête en gaf handvatten over wanneer je woning klaar is voor de overstap naar aardgasvrij verwarmen en hoe je deze stap kunt financieren.
Alle presentaties van de avond zijn binnenkort te bekijken op de website van de gemeente: www.elburg.nl/duurzaamoostendorp

Bekijk de prestentaties van Veluwe Duurzaam hieronder:

6 gedachten over “Wijkavond Duurzaam Oostendorp trekt meer dan 100 geïnteresseerden”

  1. Pingback: cafe ambience

  2. Pingback: relaxing jazz

  3. Pingback: relaxing music

  4. Pingback: study music

  5. Pingback: uramura japanese hip hop

  6. Pingback: relaxing piano music

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud