Tegeltaxi Putten: eerste ophaaldag donderdag 14 april

Ben je inwoner van Putten en wil je groen vervangen door stenen? Vanaf donderdag 14 april haalt de gemeente Putten verwijderde tegels op met een speciale tegeltaxi. Deze taxi is van april tot en met oktober beschikbaar. Wil je jouw tegels laten ophalen 14 april? Geef dit dan voor maandag 11 april voor 12.00 uur door.

Op de volgende ochtenden worden de tegels opgehaald:
– Donderdag 14 april
– Donderdag 12 mei
– Donderdag 9 juni
– Donderdag 7 juli
– Donderdag 4 augustus
– Donderdag 1 september
– Donderdag 6 oktober
– Donderdag 3 november

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 12:00 voor de betreffende ophaaldag. De tegels worden op de geselecteerde dag tussen 7:00 uur en 12:00 uur opgehaald, een specifieke tijd kiezen is niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op:  www.veluweduurzaam.nl/tegeltaxi/putten. De Puttense tegeltaxi is alleen beschikbaar voor inwoners van de gemeente Putten.

Tuinsubsidie

Als je jouw tegels en stenen vervangt door groen, kun je hiervoor subsidie aanvragen. Dat gaat bijvoorbeeld om € 4,00 per vierkante meter verwijderde bestrating of € 35,00 per geplante boom. Meer informatie over de subsidiebedragen, de voorwaarden en het doorgeven van het aantal gewipte tegels vind je op de website van Veluwe Duurzaam.

NK Tegelwippen

Meer groen en minder tegels en stenen in voor- en achtertuinen. Dat is het doel van de landelijke campagne ‘NK Tegelwippen’. De Noord-Veluwse gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem doen mee en dagen elkaar uit. De gemeente met de meest gewipte tegels, wordt de winnaar van de Noord-Veluwe-poule. Tot en met 31 oktober kun je doorgeven hoeveel tegels je in jouw tuin hebt vervangen door groen: www.veluweduurzaam.nl/nk-tegelwippen-2022


12 gedachten over “Tegeltaxi Putten: eerste ophaaldag donderdag 14 april”

 1. Pingback: relaxing sleep

 2. Pingback: yoga music

 3. Pingback: cafe music

 4. Pingback: musica treino

 5. Pingback: ที่พักพัทยา

 6. Pingback: quik

 7. Pingback: More Info

 8. Pingback: Highbay

 9. Pingback: b52 club

 10. Pingback: เว็บตรง100%

 11. Pingback: Dryer Vent Booster Fan Tampa

 12. Pingback: dultogel

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud