Wijkactie Putten: inwoners ontvangen gratis energiebespaarpakket aan huis

Inwoners van de wijk Zuid-Oost kunnen binnenkort zelf aan de slag met energiebesparing! Op 24 september of 8 oktober ontvangen zij namelijk een gratis energiebespaarpakket aan de deur. In dit pakket zitten onder meer een ledlamp en tochtrol. Met dit pakket willen de gemeente Putten, diverse welzijnsorganisaties en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam inwoners een steuntje in de rug geven vanwege de hoge energieprijzen.

Als onderdeel van Burendag gaan de welzijnsorganisaties en Veluwe Duurzaam langs de deur met de energiebespaarpakketten. Het is dan ook gelijk mogelijk om een gratis afspraak te maken met een energiecoach of energiemaatje. Een coach of maatje kan persoonlijk advies geven hoe er makkelijk energie kan worden bespaard in huis.  

Grote energiebox
Daarnaast is het mogelijk om een grote energiebox aan te vragen wanneer er wordt aangebeld. Deze box wordt op een later moment langsgebracht. Deze box bevat onder andere een energieverbruiksmeter, radiatorfolie en waterbespaarders. Deze producten worden bij levering direct aangebracht in de woning. Inwoners krijgen dan gelijk handige tips hoe zij (nog meer) energie kunnen besparen.

Koffiekar en afhaalpunt
Woonachtig in een andere wijk? Of liever niet iemand aan de deur? De pakketten zijn ook af te halen. Op 24 september en 8 oktober rijdt er een koffiekar door de wijk. Daar is het pakket ook gratis te halen, inclusief een lekker bakje koffie. Daarnaast is er die dagen een afhaalpunt in de Groene Scheg geopend.

8 gedachten over “<strong>Wijkactie Putten: inwoners ontvangen gratis energiebespaarpakket aan huis</strong>”

  1. Pingback: rainy jazz

  2. Pingback: jazz music

  3. Pingback: cafe music relax

  4. Pingback: praf in aer

  5. Pingback: พอตไฟฟ้า

  6. Pingback: ทัวร์โรงงานจีน

  7. Pingback: what is the drug ecstasy

  8. Pingback: Bilad Alrafidain University College

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud