Verlenging kortingsacties energiebesparing


Plannen om je vloer te isoleren? Of denk je erover na om je ventilatiesysteem te laten reinigen? Voor verschillende duurzame maatregelen kun je nu korting krijgen tot en met 3 december dit jaar. Met het verlengen van de twee kortingsacties de ‘Energiebespaaractie’ en de ventilatie-actie ‘Dat lucht op’ geven de Noord-Veluwse gemeenten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam alle inwoners de kans om hun woning te verduurzamen. De kortingsacties lopen zolang het budget er is. Op de actiepagina’s van Veluwe Duurzaam is de huidige stand per gemeente te zien.

Met de kortingsactie ‘Dat lucht op’ kunnen inwoners door een bedrijf (naar keuze) hun mechanisch ventilatiesysteem laten inregelen en/of schoonmaken. Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat er een constante toevoer is van verse lucht in huis en dat oude lucht wordt afgevoerd. Zo blijft het binnenklimaat gezond en komt er niet te veel vocht of CO2 in de lucht.

V­­entilatie-actie
Wie na de uitvoering van de werkzaamheden de factuur van het bedrijf betaald heeft, kan deze uploaden op de website van Veluwe Duurzaam. Veluwe Duurzaam geeft daarna 35% van het bedrag terug (maximaal 50 euro). Wie meer informatie wil over de voorwaarden en het beschikbare budget per gemeente, kan terecht op: www.veluweduurzaam.nl/dat-lucht-op.

Energiebespaaractie
De andere kortingsactie is de Energiebespaaractie. Deze actiegeeft inwoners een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Zowel met grote als kleine aanpassingen in huis kunnen zij energie besparen.

Voor kleine maatregelen ontvangen inwoners 50 procent (maximaal 50 euro) van hun aankoopbedrag terug. Dit zijn bijvoorbeeld tochtstrips, deurdrangers en ledverlichting.

Voor grote energiebesparende producten geldt een kortingsbedrag van 25 procent. Inwoners kunnen maximaal 100 euro terugkrijgen. Onder deze categorie vallen producten als: muurisolatie, vloerisolatie, balansventilatiesysteem en een inductiekookplaat bijvoorbeeld.

Inwoners kunnen voor informatie over de deelnemende producten, de kortingsbedragen, de voorwaarden en het beschikbare budget per gemeente terecht op: www.veluwe­­duurzaam.nl/energiebespaaractie

7 gedachten over “Verlenging kortingsacties energiebesparing”

  1. Pingback: bossa nova cafe jazz

  2. Pingback: smooth piano jazz

  3. Pingback: rain

  4. Pingback: post

  5. Pingback: look these up

  6. Pingback: นำเข้าสินค้าจากจีน

  7. Pingback: ฟิล์มกรองแสง

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud