Bezoek online een duurzaam huis

Benieuwd naar de ervaringsverhalen van iemand die zijn huis heeft verduurzaamd? Bezoek dan van 7 november tot 15 december online een duurzame woning van de Nationale Duurzame Huizen Route! Huiseigenaren geven dan een online kijkje in hun duurzame woning. Interesse? Bekijk hier alle woningen en schrijf je in!

Nu er meer thuis gewerkt wordt, staat een goed geïsoleerd huis hoger op het verlanglijstje. Meer wooncomfort en een lagere energierekening zijn daarbij de grootste wensen. Tijdens de video-ontmoetingen kun jij vragen stellen over uiteenlopende duurzame voorbeelden: van monumentaal pand of jaren ’70 rijtjeshuis tot moderne nieuwbouwwoning. De maatregelen variëren van na-ïsolatie, warmtepomp of HR++ glas tot een volledig aardgasvrij huis met hergebruik van regenwater.

Met een paar muisklikken op bezoek
Via het platform Duurzame Huizen Route delen huiseigenaren het hele jaar door hun ervaring met alle duurzame maatregelen die je maar kunt bedenken. In andere jaren is het mogelijk om bij de duurzame huizen op bezoek te gaan. Vanwege het coronavirus vinden deze ontmoetingen dit jaar online plaats. “Het mooie aan de online open huizen is dat reisafstand geen rol speelt”, vertelt Carina den Otter van de Duurzame Huizen Route. “Iemand uit Zeeland kan virtueel op bezoek in Drenthe en iemand uit Amsterdam in ’s-Hertogenbosch. Er is altijd wel een woning te vinden die op jouw huis lijkt of een specifieke maatregel heeft waar je meer over wilt weten. Een huiseigenaar die hier ervaring mee heeft, bevindt zich op paar muisklikken afstand.”

Inschrijven
Inschrijven voor een online bezoek kan vanaf 31 oktober via: www.duurzamehuizenroute.nl/voorbeeldwoningen-geopend. Er is plek voor maximaal 8 bezoekers per ontmoeting. De lijst met te bezoeken woningen wordt in de loop van de weken voortdurend aangevuld. Iedereen die duurzame stappen heeft gezet en dat wil laten zien, kan ook zijn woning aanmelden op de Duurzame Huizen Route.

6 gedachten over “Bezoek online een duurzaam huis”

  1. Pingback: relaxing music sleep

  2. Pingback: motivational music

  3. Pingback: soothing piano music

  4. Pingback: healing music

  5. Pingback: happy jazz

  6. Pingback: instrumental music

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud