Vakantieparken in Putten planten 200 bomen

11 vakantieparken en 1 dagrecreatief bedrijf in Putten zijn eind november begonnen met het planten van in totaal 200 bomen en 4.300 struiken om het Veluwegevoel te versterken. Zij doen dat in het kader van het project Natuur op recreatieparken. Want dat is waar de gasten voor komen; het bos, de heide, de natuur.

Om de Veluwse beleving voor de gast en natuur op het bedrijf hand in hand te laten gaan, hebben de volgende recreatiebedrijven een plan laten maken door landschapsbureau SON uit Putten: Boslust, Eickenhoff, Putterheijde, Puttery, het Ravenest, Rusthoeve, Sprielderpark, Terra Nova, Veluws Bospark, Veluws Hof en de Vriendschap. “Ik zie bevlogenheid bij de recreatieondernemers. Mooi dat wij samen werken aan een gastvrij en groen Putten”, zegt wethouder Roelof Koekkoek.

Inzet

De bomen en struiken zijn geleverd door Landschapsbeheer Gelderland. Ook geven zij plantadvies. Naast de eigen bijdrage van de deelnemers is dit project gefinancierd door gemeente en provincie. Ook inwoners in het buitengebied kunnen hier volgend jaar gebruik van maken. Nadere informatie daarover volgt.

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Recreatieondernemers wiens enthousiasme is aangewakkerd kunnen in de volgende ronde meedoen aan dit project van de Puttense Recreatieondernemersvereniging (PROV) en de gemeente Putten. Zij kunnen contact opnemen met Sylvie Uenk. 

5 gedachten over “Vakantieparken in Putten planten 200 bomen”

  1. Pingback: soothing music

  2. Pingback: smooth jazz

  3. Pingback: ราคาบอลวันนี้

  4. Pingback: cornhole boards

  5. Pingback: คายัค

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud