Trots op jouw duurzame huis? Meld je aan voor De Nationale Duurzame Huizen Route

Heb jij een aantal duurzame maatregelen genomen in jouw huis en wil je andere mensen daar graag over vertellen? Deel je eigen ervaringen dan tijdens De Nationale Duurzame Huizenroute op 31 oktober en 7 november. Dan stellen verschillende gastvrije huiseigenaren in Nederland hun woning open voor bezoekers.

Om de keus te maken voor een warmtepomp, zonnepanelen of HR++ glas, is er heel wat vooronderzoek nodig. Heb jij dit proces al doorlopen en lijkt het jou leuk om andere mensen op weg te helpen met jouw ervaringsverhaal? Meld jouw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Zodra de woning is aangemeld, kun je aangeven of jij 31 oktober of 7 november bezoekers wilt ontvangen.

Corona: een veilig bezoek
Vanwege de coronamaatregelen kunnen bezoekers zich voor een bezoek inschrijven, waardoor er maximaal zes bezoekers per tijdstip aanwezig zijn in een woning. Verdere informatie volgt vanaf half september. Je kunt dan ook je openingstijden doorgeven.  

Over De Nationale Duurzame Huizen Route
Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen. Bekijk hun woningen, lees over de toegepaste duurzame maatregelen, stel vragen aan de huiseigenaar óf vertel jouw eigen verhaal en meld jouw woning ook als voorbeeld aan.

Verkiezing ‘Duurzaamste Huis van Nederland’
Maak kans op de titel ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ en meld jouw woning vóór 20 september aan voor de verkiezing. Je maakt kans op één van de prijzen! De organisatie geeft hen graag de welverdiende waardering voor hun duurzame prestaties en wil de duurzame voorbeelden een podium geven. Aanmelden kan via: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing

4 gedachten over “Trots op jouw duurzame huis? Meld je aan voor De Nationale Duurzame Huizen Route”

  1. Pingback: smooth jazz

  2. Pingback: gym songs

  3. Pingback: spring jazz

  4. Pingback: work jazz

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud