Regentonsubsidie voor inwoners Harderwijk en Hierden

Inwoners van Harderwijk en Hierden kunnen een subsidie aanvragen voor het aanschaffen van een regenton of een regenwaterschutting. Regenwater kan dan worden opgevangen om de tuin water te geven.

In deze droge maand vergeet je het bijna, maar er valt ook vaak neerslag in Nederland. Door dit regenwater op te vangen, kan je in een droge periode de tuin voorzien van water. Een manier om dat te doen is door een regenton te plaatsen.

Om inwoners hierin te stimuleren, stelt de gemeente Harderwijk nu een regentonsubsidie beschikbaar. Eén van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de subsidie, is dat  er minimaal 5 m2 dakoppervlak moet aansluiten op de regenton.

De gemeente Harderwijk stelt €10.000 euro subsidie beschikbaar. Aanvragen worden op volgorde van indienen behandeld tot het budget op is.
Ook mensen die een regenwaterbuffet of regenwaterschutting aanschaffen, kunnen aanspraak maken op de regentonsubsidie.

Meer informatie over de regentonsubsidie 2020 is te vinden op de website van de gemeente Harderwijk: https://www.harderwijk.nl/leven/snel-regelen_215/product/regenton-subsidieregeling-2020_979.html

7 gedachten over “Regentonsubsidie voor inwoners Harderwijk en Hierden”

  1. Pingback: workout playlist

  2. Pingback: trap japan mix

  3. Pingback: sleeping music

  4. Pingback: jazz cafe

  5. Pingback: relaxing

  6. Pingback: บุหรี่นอกเก็บเงินปลายทาง

  7. Pingback: นายหน้างานตกแต่งภายใน ให้ค่าคอมมิชชั่นสูง

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud