Opening pop-up Duurzaam Infopunt in Harderwijk

Woensdag 2 maart opende wethouder Bert van Bijsteren het Duurzaam Infopunt Harderwijk aan de Donkerstraat 44. Deze pop-up is een initiatief van gemeente Harderwijk in samenwerking met Veluwe Duurzaam. Het infopunt is ingericht als woning met een tuin. Speciaal voor de opening stapten de wethouder en Eva Petra Simon, directeur Veluwe Duurzaam, op de smoothiefietsen.

Het Duurzaam Infopunt Harderwijk is een informatie- en inspiratiecentrum voor inwoners die aan de slag willen met de eerste stappen om duurzamer te wonen en te leven. Er zijn allerlei praktische voorbeelden en tips te vinden. Bijvoorbeeld over klimaatvriendelijk en biodivers inrichten van de tuin, energie besparen in de woning en verminderen van afval. Maar er is ook informatie over lopende projecten als aardgasvrij wonen, windenergie, circulaire economie en de actie Harderwijk Tegen Onnodig plastic.

Bezoekers kunnen rustig rondkijken en vragen stellen aan de aanwezige medewerker. De medewerker is iemand van Veluwe Duurzaam of een duurzaamheidsmedewerker van de gemeente Harderwijk.

Het Duurzaam Infopunt aan de Donkerstraat is tot eind augustus open (tussen 13.00 tot 17.00 uur) op:

Dinsdag (afvalcoach)
Woensdag (Veluwe Duurzaam)
Donderdag (Endura)
Vrijdag (Veluwe Duurzaam)
– Zaterdag (gemeente)


Meer informatie over duurzaamheid in de gemeente Harderwijk is te vinden op de nieuwe website duurzaaminharderwijk.nl

Op de foto: Eva Petra Simon, directeur Veluwe Duurzaam en wethouder Bert van Bijsteren.

2 gedachten over “Opening pop-up Duurzaam Infopunt in Harderwijk”

  1. Pingback: lasik

  2. Pingback: สล็อตเว็บตรง

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud