Ontvang (dubbele) korting op isolatiemateriaal

Ben jij van plan om deze maand aan de slag te gaan met het isoleren van jouw woning? Voor alle doe-het-zelvers in de gemeenten Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten zijn er de Isolatie-actieweken. Van 12 t/m 31 oktober scoor jij 25% korting op isolatiemateriaal!

Heb jij twee rechterhanden en sta je op het punt om isolatie aan te brengen in jouw woning? Dan kun je gebruikmaken van de (dubbele) korting op isolatiemateriaal. Van 12 t/m 31 oktober zijn er verschillende bouwmarkten die meedoen aan deze Isolatie-actieweken, zodat jij met korting isolatiemateriaal kunt kopen.

Ontvang 25% korting
Bij de deelnemende bouwmarkten ontvang je een korting bij de aankoop van de isolatiematerialen. Per bouwmarkt verschilt deze korting. Daarnaast kun je met jouw kassabon 25% korting scoren bij Veluwe Duurzaam op het aankoopbedrag, met een maximum van €100,-. Je ontvangt dus dubbele korting!

Voorwaarden en spelregels
Ben jij benieuwd bij welke bouwmarkten je de isolatiematerialen kunt kopen én met welke isolatiematerialen je kunt profiteren van deze actie? Kijk dan op deze pagina.

Deze actie is uitsluitend voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

9 gedachten over “Ontvang (dubbele) korting op isolatiemateriaal”

  1. Pingback: calm music

  2. Pingback: piano music

  3. Pingback: cafe bossa nova

  4. Pingback: agent frigorific

  5. Pingback: ปรึกษาคดี

  6. Pingback: go88

  7. Pingback: ทรรศนะบอลวันนี้

  8. Pingback: หาฤกษ์ศัลยกรรม

  9. Pingback: 24 hour towing near me

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud