Leerlingen in Ermelo enthousiast aan de slag met duurzaamheid

Groep 5a van de Klokbeker in Ermelo gaat enthousiast aan de slag met het thema duurzaamheid. Zij ontvingen deze week een verrassingstasje om hun ouders op een speelse manier te helpen de energierekening.

Bij Veluwe Duurzaam kunnen kinderen tot 30 november met hun klas, tijdens een kinderfeestje of met hun ouders naar de expositie ‘Deur dicht, licht uit’. Met deze doe- en beleefexpositie maken kinderen op een leuke en interactieve manier kennis met thema’s rondom duurzaamheid. Energie, zwerfafval en duurzaam tuinieren zijn enkele van deze onderwerpen. Ouders, verzorgers en leraren die niet langs kunnen komen met kinderen, maar wel met deze thema’s aan de slag willen, kunnen ook een verrassingstasje aanvragen.

Ouders helpen om de energierekening iets te verlagen
De verrassingstasjes zijn deze week uitgedeeld aan groep 5a van de Klokbeker. Met de inhoud van de tas kunnen zij nu aan de slag om thuis hun ouders te helpen om de energierekening iets te verlagen. Zo zit er een leuk hulpmiddel voor een een wedstrijdje ‘wie kan het snelst douchen?’ in de tas. De tasjes werden gelijk ingekleurd en opgefleurd door de leerlingen.

Vraag een verrassingstasje aan
Wil je voor jouw klas ook een verrassingstasje ontvangen en leerlingen enthousiast maken voor het thema duurzaamheid? Vraag ‘m aan!

Groep 5a van de Klokbeker in Ermelo

3 gedachten over “Leerlingen in Ermelo enthousiast aan de slag met duurzaamheid”

  1. Pingback: pleases the soul

  2. Pingback: therapist suffolk county

  3. Pingback: adhd testing northern virginia

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud