Energiecoach geeft handige bespaartips aan inwoners bij Stichting Mensen in Nood 0341

Inwoners uit Harderwijk die gebruik maken van de boodschappenuitgifte van Stichting Mensen in Nood 0341 ontvingen zaterdag 19 november energiebespaartips. Namens de gemeente en Veluwe Duurzaam gaf energiecoach Bertus handige tips en deelde ledlampen uit.

Voor de inwoners die gebruik maken van Stichting Mensen in Nood 0341 is energiebesparing een belangrijk thema nu de energiekosten flink omhoog gaan. Daarom schakelde de stichting Veluwe Duurzaam in om deze groep tips en ideeën te geven. Inwoners die langs kwamen wilden graag even sparren met de energiecoach, zodat ze met handige tips thuis maatregelen konden toepassen om de energierekening te verlagen. Hij gaf uitleg en bood een luisterend oor. Inwoners deelden vervolgens onderling hun tips en wisselden ideeën uit om elkaar verder te helpen. Naast de praktische tips, ontvingen de inwoners ook een gratis ledlamp om thuis te gebruiken.

Energiemaatje
Zit je thuis met een hoge energierekening en lukt het je n(i)et om deze te betalen? Vraag een Energiemaatje aan! Een energiecoach komt dan een paar keer bij jou thuis langs om samen te kijken naar bespaartips die voor jou werken.

6 gedachten over “Energiecoach geeft handige bespaartips aan inwoners bij Stichting Mensen in Nood 0341”

  1. Pingback: relaxing bossa nova

  2. Pingback: piano music

  3. Pingback: Relaxing Jazz

  4. Pingback: cafe

  5. Pingback: buy house koh samui

  6. Pingback: blote borsten

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud