Korting op training ‘CO Vakmanschap’ met waterzijdig inregelen voor installateurs

Vanwege de Gasketelwet mogen na april 2022 alleen gecertificeerde bedrijven nog aan gasverbrandingsinstallaties werken. De gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten willen inwoners bewust maken van energiebesparing. Installateurs spelen hierin een belangrijke rol. Daarom bieden de gemeenten hen de mogelijkheid aan om de tweedaagse training ‘CO Vakmanschap’ voor een lager tarief te volgen.

Vanaf 1 april 2022 is de overgangstermijn van de Gasketelwet afgelopen en mogen alleen gecertificeerde bedrijven met cv-ketels werken. Het is daarom belangrijk dat installateurs op tijd in bezit zijn van de juiste papieren.

Training ‘CO Vakmanschap’
Tijdens de tweedaagse training ‘CO Vakmanschap’, die verzorgd wordt door InstallatieWerk Nederland, wordt er onder andere ingegaan op waterzijdig inregelen en het monteren, inspecteren en onderhouden van een cv-ketel. Vanaf februari 2021 is het mogelijk om deze cursus te volgen bij De Techniek Academie in Harderwijk.

Er zijn twee trainingen die worden gegeven: de eerste training is op 10 en 17 februari te volgen. De tweede op 3 en 10 maart. De kosten voor de training zijn € 550,- p.p. Via de gemeente kan hiervoor een tegemoetkoming worden aangevraagd van € 250,- per bedrijf voor het onderdeel waterzijdig inregelen.

Wil je de training volgen? Wees er dan snel bij! Er zijn per training 8 plekken beschikbaar.

Opgeven kan via www.groeiopleidingen.nl/techniek. Geef bij het veld ‘opmerkingen’ aan ‘Ga voor Duurzaam’ om voor de korting van € 250,- in aanmerking te kunnen komen.

Cv-inregelacties
Tot 31 maart 2021 loopt de cv-inregelactie bij Veluwe Duurzaam. Inwoners kunnen dan hun cv waterzijdig laten inregelen door een installateur en vervolgens €100,- terugvragen via www.veluweduurzaam.nl/activiteiten/cv-inregelactie.

6 gedachten over “Korting op training ‘CO Vakmanschap’ met waterzijdig inregelen voor installateurs”

  1. Pingback: gangster rap

  2. Pingback: relaxing smooth piano jazz

  3. Pingback: calming music

  4. Pingback: psychotherapy orlando fl

  5. Pingback: counseling long island

  6. Pingback: ห้องพักรายวัน

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud