Geslaagde online bijeenkomst Aardgasvrij wonen Harderwijk

De eerste online bijeenkomst Aardgasvrij wonen Harderwijk was een succes! Zo’n 66 mensen luisterden of deelden gisteren hun inzichten of ervaringen rondom aardgasvrij wonen.

Na het openingswoord van wethouder Bert van Bijsteren en een uitleg van projectleider Machiel Karels (gemeente Harderwijk) gingen de deelnemers uiteen in verschillende deelsessies. Deze deelsessies gingen over de alternatieven voor aardgas, de visie van de gemeente Harderwijk op de warmtevisie, een persoonlijk stappenplan om je woning te verduurzamen en de ervaringen van de twee Harderwijkse buurtinitiatieven GAZ (Zeebuurt) en Duurzaam Klein Stedenwaard. Tijdens de deelsessies was er ruimte om vragen en input te delen.

Organisatie
De online bijeenkomst Aardgasvrij wonen Harderwijk werd georganiseerd door de gemeente Harderwijk (in samenwerking met Uwoon, Omnia Wonen, Endura, Alliander en Veluwe Duurzaam). In verband met de coronamaatregelen werd de bijeenkomst online gehouden. Deze is niet terug te kijken.

Verslag van de avond opvragen
Kon je niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst of heb je nog vragen, neem dan contact op met Veluwe Duurzaam via: communicatie@veluweduurzaam.nl. Je krijgt dan het verslag (als deze gereed is) toegestuurd.

2 gedachten over “Geslaagde online bijeenkomst Aardgasvrij wonen Harderwijk”

  1. Pingback: cafe bossa nova

  2. Pingback: florist in brampton ontario canada

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud