Dinsdag 17 mei is er een inloopbijeenkomst van windpark Horst en Telgt voor omwonenden en andere geïnteresseerden. Tijdens de avond zal het gaan over de samenwerking tussen gemeenten en provincie en de vervolgstappen van aanvraag tot vergunning. Verder wordt er geïnformeerd over de formele inspraakprocedures later dit jaar. Provincie Gelderland organiseert de bijeenkomst samen met de gemeenten Ermelo en Putten. Ook initiatiefnemers van het windpark zijn aanwezig.

Voor windpark Horst en Telgt wordt een provinciaal inpassingsplan voorbereid. Dat gebeurt in goed overleg met de gemeenten Ermelo en Putten. Tijdens de inloopbijeenkomst wordt er uitgelegd wat dat inhoudt en stellen initiatiefnemers van het windpark zich voor. Medewerkers van provincie Gelderland, gemeenten Ermelo en Putten, en de initiatiefnemers geven toelichting, beantwoorden vragen en luisteren naar opmerkingen. Ook wethouder Ewoud ’t Jong en gedeputeerde Jan van der Meer (provincie Gelderland) zullen binnenlopen en aanschuiven.

Tijd en locatie
Op 17 mei zijn omwonenden en andere geïnteresseerden welkom in theater De Dialoog, naast het gemeentehuis van Ermelo. De avond is van 19:30 – 21:30 uur.

Op woensdagavond 18 mei is er een digitale bijeenkomst van 19:30 – 21:00 uur. De inhoudelijke voorbereiding voor beide bijeenkomsten is gelijk.
Voor zowel de fysieke bijeenkomst als de digitale bijeenkomst wordt er gevraagd om je van te voren in te schrijven. Dit kan via www.putten.nl/windpark

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen