Wanneer is het zinvol je glas te vervangen? Ga je voor HR++ of triple glas? Neem je ventilatieroosters of zijn er energiezuinigere alternatieven om te ventileren? Dat soort vragen komen aan de orde bij de gratis webinar ‘Hoe isoleer ik mijn ramen en deuren?’ van duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam op donderdag 25 november (19.30-20.30 uur).

Niet goed geïsoleerde ramen en deuren zorgen voor warmteverlies in een woning. Wie wil besparen op zijn gasrekening en er binnen warmer bij wil zitten, doet er daarom goed aan zijn ramen en deuren te isoleren. Tijdens de webinar geeft een energieadviseur van Veluwe Duurzaam hier meer uitleg over en informeert hij over relevante subsidies en leningen. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden
Een webinar is een mooie laagdrempelige manier om kennis op te doen. Voorkennis is niet nodig. Wie interesse in de webinar heeft, kan zich opgeven via:  www.veluweduurzaam.nl/webinar Vragen over het onderwerp kunnen tijdens de webinar worden gesteld of al worden doorgegeven via het aanmeldformulier. 

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen