Gratis producten, energieadvies en meer tijdens Week van Duurzaamheid

Van 8 tot en met 15 oktober is er in de regio Noord-Veluwe van alles te zien, proeven en beleven op het gebied van duurzaamheid. Inwoners kunnen bijvoorbeeld een workshop over de (hybride) warmtepomp volgen, zich laten adviseren over kunststof kozijnen en duurzame(re) kleding of hun smaakpapillen laten verrassen tijdens een proeverij op een kaas- en geitenboerderij. Lokale bedrijven, organisaties, betrokken inwoners, de Noord-Veluwse gemeenten en Veluwe Duurzaam bieden deze activiteiten aan.

Veel Noord-Veluwenaren bieden verrassend veel duurzame en natuurlijke producten aan. Tijdens de Week van Duurzaamheid worden deze producten en diensten extra in de schijnwerpers gezet. Inwoners maken zo (opnieuw) kennis met het duurzame aanbod in hun eigen regio.

Energiecoach en tuincoach
Mensen die meer willen weten over het verduurzamen van hun huis of tuin kunnen bijvoorbeeld in gesprek gaan met een tuincoach of energiecoach. Een energie- of tuincoach is een enthousiaste vrijwilliger die tips kan geven over (kleine) energiebesparende maatregelen in huis/de tuin.

Daarnaast kunnen inwoners ook een workshop of webinar volgen over de (hybride) warmtepomp. Deze wordt gegeven door een energieadviseur. Een actueel overzicht van alle activiteiten is te vinden op: www.weekvanduurzaamheid.nl/activiteiten

Gratis oplaadtimer of energieverbruiksmeter

Tijdens de Week van Duurzaamheid kunnen inwoners een gratis energiebesparend product ophalen: een oplaadtimer of energieverbruiksmeter. Dit kan met een ingevulde bon bij de tent van Veluwe Duurzaam op één van de weekmarkten. Deze bon is te downloaden via www.weekvanduurzaamheid.nl/bon. Daar zijn ook de data en locaties van de weekmarkten te vinden.  


Initiatiefnemers
Initiatiefnemers van de Week van Duurzaamheid zijn de zeven regiogemeenten, Waterschap Vallei en Veluwe, provincie Gelderland en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

2 gedachten over “<strong>Gratis producten, energieadvies en meer tijdens Week van Duurzaamheid</strong>”

  1. Pingback: relaxing piano jazz

  2. Pingback: relax music

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud