Gemeente Ermelo maakt winnaars groene voortuin make-over bekend

De Ermelose Hester (op foto) en Miriam zijn de trotse winnaars van de winactie ‘Meer groen, minder tegels’ van Ermelo Duurzamer. Beiden krijgen dit voorjaar een groene voortuin make-over ter waarde van 1.000,- euro.

Met de winactie wil de gemeente Ermelo inwoners stimuleren stenen te vervangen voor groen. Door tegels te vervangen voor planten, trekt een voortuin vogels, vlinders en andere insecten aan. Een groene tuin helpt ook om wateroverlast te voorkomen én zorgt voor verkoeling in de zomer.

Miriam is erg blij met haar prijs. “Dit is heel bijzonder voor ons. We zijn veel in het buitenland geweest en hebben voor het eerst in ons leven een huis gekocht. Eerst hebben we ons huis verduurzaamd en dachten: wat kunnen we nog meer doen? We houden erg van groen, vlinders, bijen en vogels en wilden altijd al een groene tuin, maar dat was er nog niet van gekomen. Ik ben dus super blij met deze prijs!”

Ook winnaar Hester (op foto) sluit zich daarbij aan. “We kijken al drie jaar tegen deze grijze tegels aan. We houden erg van groen en zijn heel blij dat we nu in de gelegenheid zijn de voortuin aan te pakken.”

Wil jij ook tips over het vergroenen van je tuin? Ga dan naar veluweduurzaam.nl/klimaat-water

Bron: gemeente Ermelo 

3 gedachten over “Gemeente Ermelo maakt winnaars groene voortuin make-over bekend”

  1. Pingback: relax

  2. Pingback: การเล่นบาคาร่าแบบ “ฟรี” ต่างกับการใช้ “เงินจริง” อย่างไรบ้าง

  3. Pingback: รับทำ SEO

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud