Esther Witteveen wint fotowedstrijd ‘groene tuin’

Onlangs werd er in de huis-aan-huis-bladen een oproep gedaan aan alle tuineigenaren die een prachtig groene tuin hebben en dit graag met Veluwe Duurzaam wilden delen. Esther Witteveen uit Ermelo was een van de inzenders van deze fotowedstrijd. Veel groen, een gezellige vijver, vrolijke planten waar bijen van kunnen snoepen en een boom die plek biedt aan fluitende vogels: de tuin van Esther Witteveen is een ware groene oase en wint daarmee de fotowedstrijd van juni.

Esther heeft van haar tuin in de afgelopen 10 jaar een ware groene oase gemaakt. Achter in de tuin laat ze wilde planten groeien waar insecten dol op zijn. Ook heeft ze een paal, waar eerder een waslijn aan gespannen zat, laten begroeien met een klimplant. Aan de andere kant van de paal kan ze ‘s winters voer ophangen voor de vogels. De boom in het midden van de tuin biedt schaduw. Ook is er gedacht aan wateropvang met een vijver, waar allerlei dieren en planten van profiteren.

Tuin & Klimaat Route
Heb je zelf ook een tuin waar vogels en insecten graag komen? Meld je tuin aan op de Tuin & Klimaat Route en vertel anderen wat je hebt gedaan en welke voordelen het jou oplevert.

Subsidie voor je tuin
Ga je binnenkort aan de slag met je tuin om plek te bieden aan regenwater? Of ga je tegels vervangen door groen? Dan kun je subsidie voor je tuin aanvragen via Veluwe Duurzaam. Weet je nog niet goed hoe je het beste jouw tuin kunt aanpakken? Een tuincoach helpt je graag verder met praktische tips en advies.

2 gedachten over “Esther Witteveen wint fotowedstrijd ‘groene tuin’”

  1. Pingback: window replacement san antonio

  2. Pingback: rpt789

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud