Zeven dagen kraanwater drinken tijdens #7dagenwater-challenge

Durf jij de uitdaging aan te gaan en tot en met 11 juni alleen maar kraanwater (of thee) drinken? Doe dan mee met de #7dagenwaterchallenge van drinkwaterbedrijf Vitens en JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht)! Een glaasje kraanwater is namelijk niet alleen gezond, maar ook het duurzaamste drankje dat er is.

De challenge start op vrijdag 4 juni om 17:00 uur en eindigt op vrijdag 11 juni om 17:00 uur. Als je meedoet, drink je alleen (bruisend) kraanwater of thee zonder suiker. Natuurlijk kun je wel stukjes fruit toevoegen aan je water (denk bijvoorbeeld aan sinaasappel en bosbessen).

Waarom een week alleen kraanwater?
Een glaasje kraanwater is niet alleen gezonder, maar ook duurzaam. Kraanwater komt vaak uit een bron bij jou uit de buurt namelijk. Kraanwater wordt niet verpakt en hoeft ook niet met boten, vliegtuigen of vrachtwagens vervoerd te worden. Daardoor is het wel 1300 keer duurzamer dan flessenwater.

Aanmelden
Iedereen die mee wil doen, kon zich de afgelopen weken aanmelden via aanmelden via de website 7dagenwaterchallenge. Deelnemers ontvingen een speciaal starterspakket. Aanmelden voor de challenge kan inmiddels niet meer, maar je kunt je nog wel opgeven voor de nieuwsbrief via de website 7dagenwaterchallenge. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon nog meedoen met de challenge en een foto posten op social media!

Prijswinnaars
Wie zich heeft opgegeven voor de challenge en in de gemeente Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Epe, Nunspeet, Oldebroek of Putten woont, maakt kans op leuke prijzen. De prijspakketten voor gezinnen, scholen en bedrijven zijn beschikbaar gesteld door Vitens. De prijzen worden verloot door de lokale JOGG-organisaties onder de deelnemers in de eigen gemeente. 

1 gedachte over “Zeven dagen kraanwater drinken tijdens #7dagenwater-challenge”

  1. Pingback: relaxing bossa nova jazz

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud